Kevätkauden 2020 peruuntuneet esitykset


Teatteri Avoimien Ovien logo mustalla pohjalla valkoisella

TIEDOTE 17.3.2020 (päivitetty 15.6.2020)

Teatteri Avoimet Ovien esitykset ajalla 12.3-23.5.2020 peruutettiin koronaepidemian vuoksi Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Teatterin lipunmyynti on kesätauolla 15.6.-3.8.2020. Lipunmyynti aukeaa jälleen tiistaina 4.8.2020 klo 11.

Ohjeet peruttujen esitysten lipunostajille:

Perutut esitykset olivat teatterin oma tuotanto Sontiainen – balladi koti-ikävästä sekä vierailuesitykset Viisi tapaa olla vapaa, Elämä kädessä, Leonard Cohen suomeksi, Martan valinta ja Ämmässuo – Kärringmossen.

Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Tarvittavat tiedot palautuksen nopeuttamiseksi: 
  • esityksen nimi ja päivämäärä
  • lipun ostajan nimi
  • lipppujen hinta
  • paikkanumerot (jos liput ostettu ilman asiakastietoja tai osana ryhmätilausta)

Voit myös välittää meille sähköpostitse kuvan fyysisestä lipustasi tai printti-/mobiililippusi tilaustietoineen. Jos et ole vielä saanut yhteydenottoa tai et ole antanut yhteystietojasi oston yhteydessä, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse lipunmyyntiin.

Liput voi vaihtaa syksyn 2020 esityksiin. Liput voi myös vaihtaa teatterin lahjakorttiin tai pyytää lippurahojen palautusta. Lahjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikkiin tuleviin esityksiimme. Ilmoitathan tilitietosi, jos haluat palautuksen rahana tai postiosoitteen, jos haluat palautuksen lahjakorttina. Huomaathan, että teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelupalkkioita.

Peruttujen esitysten lippuvaihdot ja palautukset tulee tehdä 31.12.2020 mennessä.
Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Teatterin syyskausi alkaa tuttuun tapaan elokuun alussa. Katso tarkemmat esitystiedot ohjelmistokalenterista.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten (THL), Helsingin kaupungin ja hallituksen tiedotteita ja tilanteen kehittymistä. Ilmoitamme kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme mahdollisista muutoksista, yleisörajoituksista ja -ohjeistuksista koskien syksyn esityksiä.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja tuesta tänä poikkeuksellisena aikana, ja toivotamme kaikille aurinkoista kesää ja tervetuloa teatteriin syksyllä!

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi, 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, (09) 4342 5113
Lipunmyynti: liput(a)avoimetovet.fi, (09) 43 42 510 (ti–pe klo 11–14)