Avoin kirje henkilökunnalta: teatterimme tarvitsee tukeanne


Rakkaat teatterin ystävät,

Nyt on vaikeaa.

Näin emme olisi halunneet aloittaa tätä kirjettä. Teatteri Avoimet Ovet täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Teatterin historiaan on mahtunut monenlaisia vaiheita: huikeita kohtaamisia, täysiä katsomoita – mutta myös erilaisia vaikeuksia ja niiden voittamista.

Nyt olemme tilanteessa, jossa tämän vuoden viimeiset kuukaudet pitää selvitä. Suunnitelmat, rahoitukset ja ratkaisut ensi vuodelle ovat olemassa – pitää vain jaksaa ponnistella läpi pimeän syksyn ja taloudellisten vaikeuksien.

Tänne päätyminen on viime vuosina kasautuneiden, monien ikävien tapahtumien ja sattumusten summa.

Rakkaat teatterin ystävät,

Te olette Teatteri Avoimien Ovien vankka perusta. Tänä syksynä tarvitsemme teitä aivan erityisen paljon. Alla listaamme muutamia tapoja olla mukana. Syksyn aikana nostamme vielä esiin lisää eri tapoja tukea teatteriamme. Tulossa on muun muassa tukikonsertti ja 25-vuotisjuhlanäytös, joita valmistelemme parasta aikaa.

Kiitos avusta.

#TeatteriAvoimienOvienTukena

Osta lahjakortti teatterin baariin tai lipunmyyntiin

Anna lahjaksi elämys: teatterin omasta lipunmyynnistä hankit haluamallesi summalle teatterin baariin tai lipunmyyntiin. Molemmat lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Lippulahjakortti käy maksuvälineenä esityksiin Teatteri Avoimissa Ovissa.

Lipunmyynti
liput (a) avoimetovet.fi
09 4342 510
Auki lämpiössä ti klo 11–17, ke–pe klo 11–14, ja aina tuntia ennen esityksiä.

teatterin tyhjiä penkkejä

Hanki oma nimikkotuoli

Teatteri Avoimien Ovien nimikkotuoli viideksi vuodeksi maksaa yksityishenkilöille 300 €, yhteisöille 500 €. Nimikkotuolilaisuus on ennen kaikkea tapa tukea Teatteri Avoimien Ovien toimintaa. Nimikkotuolin lunastaneet saavat tuolinsa selkänojaan nimikyltin, nimensä nimikkotuolilaisten listaan teatterin lämpiöön ja nettisivuille sekä mahdollisuuden ostaa paikkansa teatterin omien tuotantojen ensi-iltaan.

Lue lisää

Tiedustelut
Salla Hokkanen, tuottaja
salla.hokkanen (a) avoimetovet.fi
(09) 4342 5113