Esitykset peruttu 31.5. asti, Sontiainen – balladi koti–ikävästä jatkaa syksyllä 2020


Avoimien Ovien kaikki loputkin kevätkauden esitykset on peruttu, Sontiainen – balladi koti-ikävästä jatkaa ohjelmistossa syksyllä 2020

Teatteri Avoimet Ovet peruu kaikki loput kevään 2020 esitykset Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti 31.5. asti. Perutut esitykset ovat teatterin oma tuotanto Sontiainen – balladi koti-ikävästä sekä vierailuesitykset Viisi tapaa olla vapaaElämä kädessäLeonard Cohen suomeksi, Martan valinta ja Ämmäsuo – Kärringmossen

Lipunmyynnin henkilökunta työskentelee toistaiseksi etänä, joten Erottajankadun lipputoimisto ja puhelinpalvelu on suljettu. Voit ottaa lipunmyyntiimme yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput(a)avoimetovet.fi. Lipunmyyntimme on tällä hetkellä erittäin ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Lipunmyynnin lisäksi myös muu henkilökunta on tällä hetkellä erittäin kiireinen, joten ethän soita heille lippuasioista. Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Lippupalautuksen voi pyytää joko rahana tai teatterin lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikkiin tuleviin esityksiimme. Huomaathan, että teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelupalkkioita.

Tarvittavat tiedot palautuksen nopeuttamiseksi: 
  • esityksen nimi ja päivämäärä
  • lipun ostajan nimi
  • paikkanumerot (jos liput ostettu ilman asiakastietoja tai osana ryhmätilausta)
  • postiosoitteesi, jos haluat palautuksen lahjakorttina tai tilinumero, jos haluat palautuksen rahana

Voit myös välittää meille sähköpostitse kuvan fyysisestä lipustasi tai printti-/mobiililippusi tilaustietoineen. Jos et ole vielä saanut yhteydenottoa tai et ole antanut yhteystietojasi oston yhteydessä, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse lipunmyyntiin. Lippuvaraukset ajalta 17.3.–23.5. purkautuvat automaattisesti, lipunmyyntiin ei tarvitse ottaa yhteyttä.

Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Teatterin syyskauden on suunniteltu alkavan tuttuun tapaan elokuun alussa. Tiedotamme ohjelmistokalenterin valmistumisesta myöhemmin kotisivuillamme. Syksyn vierailuohjelmisto varmistuu myöhemmin.

Esitysten peruuntuminen on pienelle teatterille kova isku taloudellisesti. Pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä ja tukea tämän tilanteen edessä. Toivomme myös, että mahdollisuuksien mukaan vaihdat palautetut liput teatterin lahjakorttiin.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja tuesta tänä poikkeuksellisena aikana, ja toivotamme kaikille voimia kevääseen!

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi, 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, (09) 4342 5113
Lipunmyynti: liput(a)avoimetovet.fi

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten (THL), Helsingin kaupungin ja hallituksen tiedotteita ja tilanteen kehittymistä.