Haetaan valo- ja äänimestaria


Teatteri Avoimien Ovien logo mustalla pohjalla valkoisella

 

 

 

 

 

huom. HAKU ON PÄÄTTYNYT

Teatteri Avoimet Ovet hakee yhdessä Nukketeatteri Sampon kanssa valo- ja äänimestaria kokoaikaiseen työsuhteeseen.  Teatterit sijaitsevat samassa rakennuksessa ja työajasta noin 75 % tehdään Teatteri Avoimissa Ovissa ja 25 % Nukketeatteri Sampossa.

Työtehtäviin kuuluu valojen ja äänien ajaminen esityksissä, esitysten pystytykseen ja purkuun liittyvät työt, teknisen kaluston ylläpito ja kehittäminen, ulosvuokraustilaisuuksien tekninen toteutus ja muut teatterien toimintaan liittyvät erikseen sovittavat työtehtävät. Työskentely tapahtuu pääasiassa itsenäisesti, mutta toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Nukketeatteri Sampon valo- ja äänisuunnittelijan kanssa.

Hakijalta toivotaan monipuolista osaamista esitystekniikan alalla, sopivaa alan koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemusta livemiksauksesta. Eduksi katsotaan videotekniikan perustaidot, GrandMA2 ja MA Dot2 -valopöytien perustaidot, hyvät tietotekniset taidot ja ajokortti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, organisointitaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Työsuhde on määräaikainen 1.8.2018–31.7.2019. Koeaika on neljä kuukautta. Määräaikaisen työsuhteen päättyessä tarkastelemme mahdollisuutta työsuhteen vakinaistamiseen. Työ sijoittuu pääasiassa syksyn ja kevään näytäntökausille ja kesällä on mahdollista pitää pitkä vapaajakso. Myös syys- ja talvilomaviikkojen pitäminen vapaana on neuvoteltavissa tapauskohtaisesti. Osa työpäivistä tehdään kaksiosaisena. Palkkauksessa noudatetaan teatterialan työehtosopimuksen mukaista yleistä palkkatasoa.

Työhaastattelut pidetään toukokuun aikana ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun loppuun mennessä.

Lähetä avoin hakemus ja CV palkkatoiveineen 18.5. mennessä osoitteeseen rekry@avoimetovet.fi

Lisätietoja:
taiteellinen johtaja Heini Tola, Teatteri Avoimet Ovet, heini.tola@avoimetovet.fi
valo- ja äänisuunnittelija Immanuel Pax, Nukketeatteri Sampo, immanuel.pax@nukketeatterisampo.fi

Tutustu teattereihin ja niiden ohjelmistoihin:
www.avoimetovet.fi
www.nukketeatterisampo.fi