Haku syksyn 2020 vierailuohjelmistoon 29.2. mennessä


Teatteri Avoimien Ovien logo mustalla pohjalla valkoisella

Haku Teatteri Avoimien Ovien syksyn 2020 vierailuohjelmistoon 29.2. mennessä
– teemana Toiseus


Haku Teatteri Avoimien Ovien syksyn 2020 vierailuohjelmistoon on auki! Syksyn ohjelmistoon haetaan ohjelmistoehdotuksella 29.2. mennessä. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Ohjelmisto julkistetaan myöhemmin kevään aikana. Vierailuesitysten tulee olla valmiita esityksiä, sillä teatterilla ei ole mahdollisuutta tarjota pitkiä harjoitusperiodeja. Vierailuohjelmisto toteutetaan vuokrapohjaisilla sopimuksilla. Ohjelmistohaku on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille. Ohjelmistoehdotuksen tulee ottaa kantaa toiseuden ja/tai vierauden tematiikkaan. Lisätietoa teatterista ja vuokrahinnoista löydät täältä.

Teatteri Avoimet Ovet toteuttaa vuosina 2019–2022 kolmevuotisen projektin nimeltä Toiset. Toiset -projektin tarkoituksena on pureutua näyttämötaiteen ja aiheeseen liittyvän oheisohjelman keinoin toiseuden ja vierauden teemaan yhteiskunnallisena ja sosiaalisena ilmiönä. Toiseus määrittelee teatterin oman ohjelmiston mutta myös vierailuesitykset valitaan niistä, jotka sopivat teemaan.

Näin haet:
Lähetä ohjelmistoehdotus teatterinjohtaja Hanna Kirjavaiselle. Liitä hakemukseen synopsis ja kuvaus esityksestä (max. 2 liuskaa), jossa kerrotaan, miten esitys kommentoi toiseus-teemaa. Liitä mukaan lista teknisistä tarpeista/rider. Tarkistathan teatterin tilan tekniset tiedot täältä.

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi, 040 531 5138
tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, 09 4342 5113.