Koronapassi käyttöön Teatteri Avoimissa Ovissa 29.11.2021 alkaen


Teatteri Avoimien Ovien logo valkoisella, mustalla pohjalla

Koronapassi käyttöön Teatteri Avoimissa Ovissa 29.11.2021 alkaen

Uudenmaan koronarajoitukset muuttuvat anniskelualueiden osalta sunnuntaina 28.11. sekä yleisötapahtumien osalta 4.12. alkaen. Teatteri Avoimet Ovet siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia 29.11.2021 alkaen. Koronapassien tarkistus otetaan käyttöön teatterissa, jotta voimme palvella asiakkaitamme vastuullisesti ja turvallisesti ja taata kävijöillemme kokonaisvaltaisen teatterikokemuksen. Koronapassin ansiosta kaikki teatterin palvelut ja esitykset voidaan järjestää normaalisti.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen edellytyksenä on saatu rokotesuoja, sairastettu korona tai 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos. Varaudu tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. Koronapassi vaaditaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

Luemme passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai näytä järjestäjälle muita tietoja. Saavuthan ajoissa teatterille, jotta tarkastus ovilla sujuu jouheasti.

Edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä teatterin tiloissa.

 

Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön

Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi

  • Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää ovella mobiililaitteelta. Lataa tai tulosta todistus valmiiksi ennen saapumista teatterille.
  • Koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan saapuessasi. Henkilöllisyys tulee osoittaa kuvallisella henkilöllisyystodistuksella, esim. ajokortilla. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä esimerkiksi KELA-kortilla.
  • Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen on oltava yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta.

 

Onko sinulla lippuja esityksiin, mutta ei koronapassia?

Voit saada esityksen lipunhintaa vastaavan lahjakortin tai rahasi takaisin. Vaihtoehtoisesti mikäli sinulla ei vielä ole koronapassia voimassa, voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin. Lippujen palautukset ja vaihdot voi tehdä teatterin lipunmyynnissä 31.12.2021 mennessä. Otathan huomioon teatterin lipunmyynnin joulutauon ajankohdan.

Lippujen vaihdoissa ja palautuksissa olethan yhteydessä teatterin lipunmyyntiin p. (09) 4342 510 (ti–pe klo 11–14) tai liput@avoimetovet.fi. Lippupiste ei hoida lippuvaihtoja tai -palautuksia. Lippuisteen palvelu- ja toimitusmaksuja ei hyvitetä.

Teatterin lipunmyynnissä (ti–pe klo 11–14) voit asioida ilman koronapassia.

 

Lisätietoja teatterin lipunmyynnistä p. (09) 4342 510 (ti–pe klo 11–14) tai liput@avoimetovet.fi.