Mesenaatti-joukkorahoituskampanja


Teatteri Avoimien Ovien logo mustalla pohjalla valkoisella

Teatteritaidetta päihdekuntoutujille -kampanja

Teatteri Avoimet Ovet avaa Mesenaatti-joukkorahoituspalvelussa kampanjan, jonka tuella mahdollistetaan Villahousuhäpeän ylimääräinen esitys ja kutsutaan päihdekuntoutujia teatteriin lauantaina 30.11.2019 klo 19.

Teatteri Avoimet Ovet järjestää samana päivänä Häpeä-festivaalin klo 16 alkaen. Tapahtuma on osa kansainvälistä Fair Saturday -festivaalia. Fair Saturday on kansainvälinen kulttuurin ja hyvän tekemisen juhlapäivä, jota vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Helsingissä 30.11.

Häpeä-festivaali on päihderiippuvuuden ja häpeän kokemukseen pureutuva tapahtuma, joka koostuu paneelikeskustelusta ja Villahousuhäpeä-esityksestä. Päivän aloittaa Maan nielemät ja kasvonsa menettäneet -paneelikeskustelu klo 16–18, jossa keskustelevat kirjailija, yleis- ja seksuaaliterapeutti ja toimittaja Anja Snellman, kirjailija-toimittaja Eira Mollberg, kirjailija-poliitikko Rosa Meriläinen sekä Kalliolan Setlementti ry:n Hima & Strada -hankkeen kaksi asunnottomuusaktiivia aiheenaan riippuvuudet, häpeä ja stigma yhteiskunnallisen toimijuuden lamaannuttajina. Paneelikeskustelua siivittää Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Avoimen yliopiston näyttelijäopiskelijaryhmä, joka hyppää omalle epämukavuusalueelleen paneelikeskustelun lomaan räätälöidyillä sketseillä. Festivaalipäivä huipentuu Teatteri Avoimen Ovien Villahousuhäpeä -esitykseen klo 19.00. Paneelikeskustelu on kaikille avoin ja maksuton. Illan esitykseen myydään lippuja teatterin omassa lipunmyynnissä sekä Lippu.fi:ssä.

Häpeä-festivaali 30.11.2019 ohjelma:

klo 16–18 Maan nielemät ja kasvonsa menettäneet -paneelikeskustelu (vapaa pääsy)
klo 18–19 tauko (teatterin kahvio/baari ja lipunmyynti auki)
klo 19 Villahousuhäpeä-esitys (liput alk. 30 / 28 / 20 €)


Kiitämme Mesenaatti-kampanjan yrityspaketin ostaneita tahoja, jotka ovat olleet mahdollistamassa päihdekuntoutujan teatterielämystä!