Ostamalla salista nimikkotuolin tuet teatteria


Teatteri Avoimet Ovet viettää 25-vuotisjuhlavuottaan 2023. Teatterin perustaja Liisi Tandefelt keksi myydä nimikkotuoleja Museokadun teatterisaliin teatteria perustettaessa. Erottajalle muuton myötä 2013 nimikkotuolit siirtyivät uuteen katsomoon ja nimikkotuolilaiset valitsivat vilkkaasti itselleen uusia lempituoleja. Vielä on kuitenkin paljon hyviä paikkoja vapaana ja nyt Teatteri Avoimien Ovien 25-vuotisjuhlan kunniaksi kannustamme teatterin lähipiiriin kuuluvia ostamaan itselleen oman nimikkotuolin. Nimikkotuoli on myös hyvä lahjaidea näyttämötaiteen ystävälle!

Teatteri Avoimien Ovien nimikkotuoli viideksi vuodeksi maksaa yksityishenkilöille 300 €, yhteisöille 500 €. Nimikkotuolilaisuus on ennen kaikkea tapa tukea Teatteri Avoimien Ovien toimintaa. Nimikkotuolin lunastaneet saavat tuolinsa selkänojaan nimikyltin, nimensä nimikkotuolilaisten listaan teatterin lämpiöön ja nettisivuille sekä mahdollisuuden ostaa paikkansa teatterin omien tuotantojen ensi-iltaan. Teatteri Avoimien Ovien katsomossa on vain 135 paikkaa ja ensi-illat varataan aina kokonaan kutsuvieraille ja lehdistölle. Ainoastaan nimikkotuolilaisilla on mahdollisuus päästä mukaan ensi-iltatunnelmaan ostamalla liput.

Halutessasi hankkia nimikkotuolin itsellesi tai lahjaksi läheisellesi ota yhteyttä teatterin toimistoon (salla.hokkanen@avoimetovet.fi, p. (09) 4342 5113), ja valitaan yhdessä sopiva paikka.

Tervetuloa mukaan Teatteri Avoimien Ovien tukijoiden joukkoon!

Ota yhteyttä

Salikartta. seitsemän riviä, 135 paikkaa. Takarivissä eli 7. rivissä enien jalkatilaa. Pyörätuolipaikat 7. rivin päissä.
Teatterisalin kartta. Klikkaa isommaksi.

Kuva: Mitro Härkönen.
Kuvassa Ilkka Heiskanen ja Ella Pyhältö. La Strada. Ensi-ilta 12.9., esitykset 16.12. asti