Pikkujouluesityksissä eksiä, nyksiä, Mansea ja Abbaa!

Teatteri Avoimien Ovien pikkujoulukauden ohjelmistossa on tarjontaa moneen makuun! Erottajankatu vitosen näyttämölle saapuu niin Eino Leinon eksiä, Manse-koomikoita, nostalgista musiikkikomediaa kuin reipasta seks- ei kun sketsiotetta elämän polttaviin kysymyksiin.

Tervetuloa siis pikkujouluilemaan teatteriin! Kaikki pikkujouluohjelmiston näytännöt ovat anniskelutilaisuuksia K18.

Pinja Hahtola

Eino Leinon eksät

– enemmän ja vähemmän muusina

ESITYS ma 27.11. klo 19
OSTA LIPUT

Hauskassa ja oivaltavassa monologissa ääneen pääsevät Eino Leinon lukuisat naisystävät. Sanoja ei säästellä, kun runoilijan eksät pääsevät purkamaan tuntojaan: kyytiä saavat niin juopottelevat taiteilijamiehet kuin kulisseja kannattelevat vaimotkin!

Suomen Stand Up Club esittää:

Jussi Simola ja Jape Grönroos

Jape & Jussi Hesoissa


ESITYKSET ti 28.11. ja ke 29.11. klo 19
OSTA LIPUT

Mitä tapahtuu, kun kaksi suomalaisen komiikan kulmakiveä valtaavat Teatteri Avoimien Ovien näyttämön? Onko Hesa valmiina Manse-komiikan kuninkaille?

Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara

Rakastan sua ja Abbaa


ESITYS pe 8.12. klo 19
OSTA LIPUT


Lämmin musiikkikomedia kertoo aviopari Tuiresta ja Kaukosta, jotka ovat kiertäneet Suomen keikkalavoja kaksin jo yli 30 vuotta. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty. Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jonkin muuttuneen.

Minna Koskela ja Anna-Leena Sipilä

Anskin ja Minskin seks… eiku sketsishow

ESITYS to 14.12. klo 19
OSTA LIPUT


Anski ja Minski ovat saaneet Maailmankaikkeudelta hurjan tehtävän: löytää keski-ikäinen nainen, joka puhuu mieluummin seksistä kuin sairauksista.