Katja Lundén & Janne Marja-aho

Encuentro – Kohtaaminen

pe 15.3.2024 klo 19

Suuren suosion saanut kahden taiteilijan duetto yhteisestä ja jaetusta maailmasta, nykytanssista, flamencosta ja tangosta.

Lavalla toisensa kohtaavat palkittu tanssija-koreografi Katja Lundén ja monialaisuudellaan häikäisevä tanssija-laulaja Janne Marja-aho sekä muusikkovirtuoosit Sara Puljula ja Mikko Helenius.

Vuoden taiteilija 2022 -palkittu Katja Lundén on yli 20-vuotisella urallaan tullut tunnetuksi rajoja rikkovista monitaideteoksistaan kuten Ihoni on pehmeä, Muiston jälki, Universo, Flamencosauna, Edvard Munch – Elämän tanssi ja Norsun Elämää – La Vida de Una Elefante. Katja Lundén Companyn tyyli on uniikki sekoitus mm. flamencoa, nykytanssia sekä uudenlaista musiikkiteatteria

Tanssitaiteilija-laulaja Janne Marja-aho on tehnyt monialaista työtä yli 20 vuoden ajan Suomen ja Euroopan huipputekijöiden kanssa niin tanssin, teatterin kuin musiikin parissa. Teokset ovat vaihdelleet nykytanssiteoksista suuriin musikaaleihin ja teatteriteoksiin, soolokonserteista poikkitaiteellisiin, kokeellisiin esityksiin. Hänet muistetaan myös Tangomarkkinoiden finaalista vuonna 2022.

Sibelius Akatemian kasvatti, kanttori, tango- ja bandoneontaituri Mikko Helenius on säveltänyt ja sovittanut runsaasti kirkkomusiikkia sekä musiikkia mm. useisiin dokumenttielokuviin. Helenius on niittänyt mainetta myös kotimaamme rajojen ulkopuolella: sävellysopintoja Pariisissa Gustavo Beytelmannin johdolla, bandoneonistina elokuva- ja nykymusiikkiprojekteissa Ranskassa sekä levytyksiä ja kiertueita sveitsiläisen Estufa Caliente -yhtyeen kanssa.

Sara Puljula on freelancermuusikko, jonka erikoisosaamisena on kansanmusiikki. Hänen ensimmäinen teatteripestinsä oli Nummisuutarit Rovaniemen kaupunginteatterissa ja nyt hän on yksi Suomen käytetyimpiä teatterimuusikoita. Lisäksi hän soittaa myös niin nimekkäiden artistien kuin eri orkesterien ja romanimuusikoidenkin kanssa.

kesto noin 1 tunti, ei väliaikaa

Kuva: Tanja Ahola

Työryhmä

esiintyjät Mikko Helenius, Janne Marja-aho, Katja Lundén, Sara Puljula
koreografia Janne Marja-aho ja Katja Lundén
dramaturginen konsultaatio  Aina Bergroth
valosuunnittelu Max Wikström

Liput

Aikaisen varaajan early bird -liput alk. 29 €/kpl myynnissä 31.1.2024 asti.

Peruslippu alk. 34 €
Eläkeläiset alk. 29 €
Ryhmät (väh. 20 hlöä) alk. 29 €/hlö
Opiskelijat, työttömät alk. 29 €
Varusmiehet/siviilipalvelusmiehet alk. 29 €/hlö
Teatteriala/teme alk. 29 €

Teatterin omasta lipunmyynnistä
Teatteri Avoimet Ovet
Erottajankatu 5, Helsinki
ti klo 14–17, ke–pe klo 11–14, ja aina tuntia ennen esityksiä
09 4342 510
liput (at) avoimetovet.fi

Lippu.fi-palvelusta
22,60-33,60 /kpl (sis. palvelumaksu) + tilausmaksu alk. 1,50 €

Lue lisää hinnoista ja myyntikanavista