Timo Tuominen avec Jacques Brel


Kuvassa Timo Tuovinen mikin takana
esiintyjät Timo Tuominen, Tomi Rikkola, Esko Grundström, Marko Roininen ja Tuomas Timonen
esitykset ajalla 5.4.2022
hinnat alk. 30 € / 28 € / 20 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Koronapassi  on otettu toistaiseksi käyttöön Teatteri Avoimissa Ovissa 29.11.2021 alkaen. Lue lisää täältä.


Timo Tuominen avec Jacques Brel


Illallinen Breliä. Parikymmentä rajua, kaunista, herkkää, katkeraakin laulua täynnä sateen helmiä, tuulen voihkeita, öisen kaupungin houreita.

Timo Tuominen avec Jacques Brel -esitys sisältää ehkä ne kaikkein kauneimmat ja pakahduttavimmat Brel-mestariteokset sekä useita ravistelevan rosoisia ja hillittömän hauskojakin universaaleja havaintoja meistä ihmisistä ja yhteiskunnasta ympärillämme.

Vuodesta 2011 täysille klubeille on näyttelijä Timo Tuomisen kautta kaikunut Brelin huuto: myrskyävä tunneskaala, jossa kuljetaan karkeankatkerien ja itseironisten laulujen kautta kohtuuttomankin hauskoista ja kauniista tunnelmista kulmikkaisiin yhteiskunnallisiin lauluihin ihmisarvon, rauhan ja rakkauden puolesta. Vuosien juostessa ohjelmistoa on karttunut jo yli 70 chansonin verran, uusine sanoituksineen ja sovituksineen. Uudessa Avecissa on kaikki samat laulut kuin ensimmäisessä, täydennettynä muutamalla uudella löydöllä. Ilta sisältää tunnetuimmat ja rakastetuimmat Brel-hitit, kuten Ne me quitte pas, La chanson des vieux amants, La valse à 1000 temps, Au suivant, Amsterdam ja La Fanette Tuomisen uusina käännöksinä, joita oikeuksia valvova brysseliläinen Edition Jacques Brel on kiitellyt korkeatasoisiksi.

Esityksen kesto on n. 2 t sisältäen väliajan.

kitara ja alttoviulu Tomi Rikkola
kontrabasso Esko Grundström
piano ja haitari Marko Roininen
rummut Tuomas Timonen

Esitys ti 5.4.2022 klo 19.

Liput alk. 30 € / 28 € / 20 €

 

Kuva: Tomi Palsa