Teatteria ja Pastista -paketti

Show & dinner -paketit myynnissä Avoimien Ovien omien tuotantojen esityksiin. Syksyllä 2022 teatterin oma tuotanto on Idiootti.

Show & dinner -paketin hinta alkaen 88 €. Vain ennakkomyynnissä, varausaika 5 päivää. Paikkoja rajoitetusti.

  • Teatteria ja Pastista -menu Ravintola Pastiksessa (terveinen keittiöstä, alku- ja pääruoka sekä kahvi & petit four)
  • premiumpaikka Teatteri Avoimien Ovien esitykseen
  • käsiohjelma
  • kahvi/tee ja leivos teatterilla ennen esitystä nimetyssä pöydässä
  • 20 % alennus kuohuviinistä (750 cl) teatterin baarissa
  • 20 % alennusvoucher teatterin seuraavan produktion ensimmäiselle viikolle
  • ravintolan ja teatterin give away

Lounas, brunssi tai illallinen 2,5 h ennen esitystä Ravintola Pastiksessa (Pieni Roobertinkatu 2) teatterin välittömässä läheisyydessä (250 m). Esitys Teatteri Avoimissa Ovissa (Erottajankatu 5, sisäpiha) klo 14, 16 tai 19.

Ryhmille (10–18 hlöä) mahdollista varata myös kabinetti. Ravintolan varaustilanteesta riippuen myös esityksen jälkeen. Lisätiedot ja varaukset teatterin lipunmyynnistä (09) 4342 510 ti–pe klo 11–14.

Menu vaihtelee sesongin mukaan, myös kasvisvaihtoehto. Ravintoloitsija on yhteydessä asiakkaisiin viikkoa ennen tapahtumaa (erikoisruokavaliot, käytännönjärjestelyt). Huom. R-Kioskit eivät pysty kirjaamaan asiakastietoja. R-Kioskilta liput ostaneita asiakkaita pyydetään olemaan itse yhteydessä tarvittaessa ravintolaan (varaukset@pastis.fi). Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.

 

Paikkoja rajoitetusti. Vain ennakkomyynnissä.

Myynti Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti puh. (09) 4342 510 ti–pe klo 11–14 ja Lippupiste.

Näyttämöviihteen ja kulinarismin yhdistäminen ei ole aivan uusi ilmiö. Tällä kertaa kombinaatio toteutuu totuttua aistikkaammin. Avoimet Ovet on persoonallinen, pieni esittävän taiteen yhteisö, jonka puitteissa ja produktioissa voi aistia henkevää artesaanitunnelmaa. Ravintola Pastis on puolestaan mainio ranskalaiseen keittiöön suuntautuva, kulttuuriväenkin suosima pikkuravintola tunnelmallisissa puitteissa Pikku Roballa. – – Hengen ja ruumiin ravinnolle sopii tällä kertaa antaa seisovat aplodit. Paketti tarjoaa enemmän kuin se lupaa ja kaikkea en ole tässä kirjoituksessa paljastanut. Pakettiasiakkaita hemmotellaan kuninkaallisessa kohtelulla kuten permannon parhailla paikoilla.
Sakari Soininen, Töölöläinen 22.2.2015