Teatteria ja Pastista -paketti

Show & dinner -paketit myynnissä Avoimien Ovien omien tuotantojen esityksiin. Syksyllä 2022 teatterin oma tuotanto on Idiootti.

Show & dinner -paketin hinta alkaen 88 €. Vain ennakkomyynnissä, varattava viimeistään 10 päivää ennen esitystä ja lunastettava viimeistään 5 päivää ennen esitystä. Paikkoja rajoitetusti.

  • Teatteria ja Pastista -menu Ravintola Pastiksessa (terveinen keittiöstä, alku- ja pääruoka sekä kahvi & petit four)
  • premiumpaikka Teatteri Avoimien Ovien esitykseen
  • käsiohjelma
  • kahvi/tee ja leivos teatterilla ennen esitystä nimetyssä pöydässä
  • 20 % alennus kuohuviinistä (750 cl) teatterin baarissa
  • 20 % alennusvoucher teatterin seuraavan produktion ensimmäiselle viikolle
  • ravintolan ja teatterin give away

Lounas, brunssi tai illallinen 2,5 h ennen esitystä Ravintola Pastiksessa (Pieni Roobertinkatu 2) teatterin välittömässä läheisyydessä (250 m). Esitys Teatteri Avoimissa Ovissa (Erottajankatu 5, sisäpiha) klo 14, 16 tai 19.

Ryhmille (10–18 hlöä) mahdollista varata myös kabinetti. Ravintolan varaustilanteesta riippuen myös esityksen jälkeen. Lisätiedot ja varaukset teatterin lipunmyynnistä (09) 4342 510 ti klo 11–17, ke–pe klo 11–14.

Menu vaihtelee sesongin mukaan, myös kasvisvaihtoehto. Ravintoloitsija on yhteydessä asiakkaisiin viikkoa ennen tapahtumaa (erikoisruokavaliot, käytännönjärjestelyt). Huom. R-Kioskit eivät pysty kirjaamaan asiakastietoja. R-Kioskilta liput ostaneita asiakkaita pyydetään olemaan itse yhteydessä tarvittaessa ravintolaan (varaukset@pastis.fi). Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.


Esteettömyys

Pyydämme huomioimaan show&dinner -pakettia tilatessa, että Ravintola Pastis ei ole esteetön. Ravintolan ulko-ovi on kapea, eivätkä kaikki pyörätulit mahdu siitä sisään. Kuva ovesta
Ravintolassa on paikkoja katutasossa. Ravintola Pastiksessa ei ole inva-WC:tä.  Ravintolassa on katutasossa WC, johon on useampi porras. Teatteri Avoimet ja Ravintola Pastis ovat 250 metrin päässä tosistaan. Google Maps -kartta

Teatteri Avoimet Ovet on esteetön: sisäänkäynti, lipunmyynti, ja baari ovat katutasossa. Ulko-ovea pitää vetää ulospäin. Katsomossa on kaksi pyörätuolipaikkaa, yksi 7. rivin molemmin puolin. Show&dinner -paketin tilaajille on varattu Teatteri Avoimissa Ovissa keskeiset paikat riviltä viisi. Olettehan yhteydessä teatterin lipunmyyntiin, jos toivotte esimerkiksi pyörätuolipaikkaa, reunapaikkaa, tai paikkaa salin etuosasta. Kerrottehan myös mahdollisista henkilökohtaisista avustajista: jos henkilökohtainen avustaja ei ruokaile, hän saa katsomoon vapaalipun. Jos hän kuuluu ruokaseurueeseen, veloitamme täyden hinnan.

Teatteri Avoimien Ovien oma lipunmyynti palvelee teatterin lämpiössä:
Erottajankatu 5, Helsinki
ti klo 11–17, ke–pe klo 11–14, ja aina tuntia ennen esityksiä

09 4342 510 // liput@avoimetovet.fi

 

 

Paikkoja rajoitetusti. Vain ennakkomyynnissä.

Myynti Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti puh. (09) 4342 510 ti–pe klo 11–14 ja Lippupiste.

Näyttämöviihteen ja kulinarismin yhdistäminen ei ole aivan uusi ilmiö. Tällä kertaa kombinaatio toteutuu totuttua aistikkaammin. Avoimet Ovet on persoonallinen, pieni esittävän taiteen yhteisö, jonka puitteissa ja produktioissa voi aistia henkevää artesaanitunnelmaa. Ravintola Pastis on puolestaan mainio ranskalaiseen keittiöön suuntautuva, kulttuuriväenkin suosima pikkuravintola tunnelmallisissa puitteissa Pikku Roballa. – – Hengen ja ruumiin ravinnolle sopii tällä kertaa antaa seisovat aplodit. Paketti tarjoaa enemmän kuin se lupaa ja kaikkea en ole tässä kirjoituksessa paljastanut. Pakettiasiakkaita hemmotellaan kuninkaallisessa kohtelulla kuten permannon parhailla paikoilla.
Sakari Soininen, Töölöläinen 22.2.2015