ohjelmisto


Taiteiden yö 23.8.

kalenteri
hinnasto
osta liput

Teatteri Avoimet Ovet juhlii Taiteiden yötä esittelemällä syksyn ohjelmistoa torstaina 23. elokuuta. Salissa näytetään mm. valittuja paloja teatterin 20-vuotisjuhlanäytelmästä Papin perhe. Lisäksi tarjouksia lipunmyynnissä ja baarissa. Baari ja lipunmyynti aukeavat klo 18, ohjelmaa salissa klo 19 alkaen. Vapaa pääsy, tule mukaan!

LUE LISÄÄ

SAMPO 2018 -nukketeatterifestivaali

esitykset 24.8., 25.8., 26.8.
kalenteri
hinnasto
osta liput

Sampo 2018 Kansainvälinen nukketeatterifestivaali SAMPO 2018 näyttää 22.–26.8.2018, miten monipuolista, koskettavaa ja taiteellisesti korkeatasoista nukketeatteri on. Se ei ole vain lapsille, vaan kaikille; se ei ole pientä, vaan suurta. Se on rujoa, kaunista, maagista ja herkkää. Ohjelmassa on esityksiä lapsille ja aikuisille, taiteilijatapaamisia, työpajoja, näyttelyitä, elokuvia, konsertteja, masterclass ammattilaisille, keskustelutilaisuuksia ja festivaaliklubi. Esityspaikkoina Nukketeatteri Sampo, […]

LUE LISÄÄ

Tulossa syksyllä: Papin perhe

kalenteri
hinnasto
osta liput

Avoimien Ovien syyskauden oma tuotanto – ja samalla 20-vuotisjuhlanäytelmä – Papin perhe tulee ensi-iltaan 11. syyskuuta 2018. Lipunmyyntimme palaa kesälomalta tiistaina 7. elokuuta klo 11. Sitä ennen lippuja voi ostaa kaikista Lippupisteen toimipisteistä sekä verkkokaupasta Lippu.fi. Osallistumme perinteisesti myös Taiteiden yöhön, tervetuloa teatterille torstaina 23.8. tutustumaan syksyn ohjelmistoon klo 19 alkaen. Vapaa pääsy!

LUE LISÄÄ