sponsoreille

Haluaako yrityksenne tai yhteisönne tukea teatteritaidetta? Haluatteko samalla kertoa arvoistanne ja toiminnastanne teatteriyleisöille?


yksilöllinen sponsorisopimus

Voitte sponsoroida Teatteri Avoimia Ovia eri tavoin ja eri kohteisiin: tukemalla jotakin tiettyä tarpeellista hankintaa, projektia, tai teatteria yleisesti. Voitte ostaa lippuja ja tarjota niitä yleisöille, joilla ei tavallisesti olisi teatterikäyntiin mahdollisuuksia. Voitte antaa teatterille tuotteitanne tai palveluitanne. Kaikenlainen on mahdollista!

Sponsorointi on vastikkeellista. Sovimme kanssanne molempia osapuolia hyödyttävän paketin, joka voi sisältää esimerkiksi näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme ja verkkosivuillamme.

Kiinnostuitteko? Onko teillä ehkä jokin muu ajatus sponsorointiin? Keskustellaan yhdessä sopivasta sponsorointiratkaisusta.

tiedustelut
teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen
puh. 040 531 5138
etunimi.sukunimi(at)avoimetovet.fi


mainos käsiohjelmaan

Valmiiksi muotoiltu ja hinnoiteltu tapa tukea Teatteri Avoimien Ovia on ostaa mainostilaa teatterin oman tuotannon käsiohjelmasta. Ilmoituksella käsiohjelmassa olette osa teatterikokemusta!

Käsiohjelmat ovat vihkosidottuja, suljettuina 120 mm x 180 mm -kokoisia. Tarkka sivumäärä vaihtelee tuotannoittain. Käsiohjelmat ovat myynnissä esityksissä, ja enimmäisyleisömäärä on 135 katsojaa näytäntöä kohti.

mainosten koot ja hinnat
koko sivu 500 € (sis. ALV 0 %)
puoli sivua 300 € (sis. ALV 0 %)
(myyjä ei ole arvonlisäverovelvollinen)

koko sivu 120 mm x 180 mm
puolikas sivu, vaaka 120 mm x 90 mm
puolikas, pysty 60 mm x180 mm

mainostiedustelut
teatterisihteeri Tiina Vanhanen
puh. (09) 4342 510
etunimi.sukunimi(at)avoimetovet.fi

mainos käsiohjelmaan syksyksi 2022

Syksyn 2022 oma tuotantomme on Dostojevskin Idiootti. Sen uusi ensi-ilta on 26.10., ja käsiohjelman mainosten tulisi olla teatterilla viimeistään torstaina 13.10.2022

Mediakortti
yhteys

Tiina Vanhanen
etunimi.sukunimi(at)avoimetovet.fi
(09) 4342 510


teatterin vuokraus


tarjoilut


yhteystiedot