Peruttu: Elämä kädessä


ohjaus Birgit Tapaninen Baltzar
järjestää työryhmä
esiintyjät Bruno Rivera, Balihan Ermutlu, Marleena Lehtimaa, Sakari Pulkkinen, Sofia Tapaninen, David Dawkins, Renegade Braun, Elias Leijon, Farida Albrecht, Julia Silverio, Alma Nurmelin, Sophie Siimes, Saara Milton
esitykset ajalla 26.3., 27.3., 28.3.
hinnat alk. 25/22/15 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Elämä kädessä


Teatteri Avoimet Ovet peruu kaikki loput kevätkauden  esitykset Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti.

Lue tarkemmat ohjeet ostettujen lippujen palautusta varten.

Teatterin lipunmyynti palvelee sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi. Lipunmyyntimme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Lipunmyynnin lisäksi myös muu henkilökunta on tällä hetkellä erittäin kiireinen, joten ethän soita heille lippuasioista. Lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti, lipunmyyntiin ei tarvitse ottaa yhteyttä. Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Tiedotamme syksyn ohjelmistokalenterin valmistumisesta myöhemmin kotisivuillamme www.avoimetovet.fi. Syksyn vierailuohjelmisto varmistuu myöhemmin

Esitysten peruuntuminen on pienelle teatterille kova isku taloudellisesti. Pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä ja tukea tämän tilanteen edessä.


Elämä kädessä on kertomus tämän päivän nuorten maailmasta. Se on matka, joka vie kohti aikuisuutta. Matkan aikana nuorten oma ääni vahvistuu ja he rakentavat yhteiskunnan uudestaan kestävämpien arvojen pohjalta. Millainen on tämän uuden sukupolven maailma, ja sen arvot ja unelmat paremmasta tulevaisuudesta?

Näytelmä kuvaa sitä, miten digitaaliseen aikaan syntyneet, kahden tai useamman kulttuurin välissä elävät nuoret etsivät identiteettiään ja juuriaan. Näiden nuorten elämässä yhteiskuntamme vanhat rakenteet eivät enää toimi, vaan on löydettävä uusi tiedostavampi yhteiskunta, jossa on tilaa kaikille ihmisille sekä myös pyrkimykselle suojella maapalloa – ihmiskunnan ainoaa kotia.

Näytelmän käsikirjoitus perustuu nuorten omiin kokemuksiin, ajatuksiin ja teksteihin. Ohjaaja Birgit Tapaninen Baltzar on valmistanut sen yhdessä työryhmän kanssa. Näytelmä sisältää laulua, tanssia ja puhedraamaa.

ohjaaja Birgit Tapaninen Baltzar
apulaisohjaaja Vincent Weckström
käsikirjoitus Birgit Tapaninen Baltzar yhdessä työryhmän kanssa
tanssien koreografiat ja harjoitus Wilkie Chiu
musiikki Balihan Ermutlu, Anton Särkkä
tuottajat Tinja Kari ja Hanna Lehtinen
valokuva Erik Sahlström

esiintyjät Bruno Rivera, Balihan Ermutlu, Marleena Lehtimaa, Sakari Pulkkinen, Sofia Tapaninen, David Dawkins, Renegade Braun, Elias Leijon, Farida Albrecht, Julia Silverio, Alma Nurmelin, Sophie Siimes, Saara Milton

Suositusikäraja 15+

esitykset 26.3., 27.3. ja 28.3. klo 19
liput alk. 25/22/15 €

esityksen kesto avoin

Elämä kädessä -näytelmäproduktio on saanut apurahan Niilo Helanderin säätiöltä vuonna 2019.