Peruttu: Leonard Cohen suomeksi


järjestää Dick Holmström
esiintyjät Jussi Lampi, Juki Välipakka, Maria Hänninen, Mikko Koivusalo
esitykset ajalla 4.10., 18.10., 19.10., 30.10., 21.11., 22.11., lisäesitykset 1.4., 2.4., 3.4.2020
hinnat alk. 30 / 28 / 20 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Leonard Cohen suomeksi


Teatteri Avoimet Ovet peruu kaikki loput kevätkauden  esitykset Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti.

Lue tarkemmat ohjeet ostettujen lippujen palautusta varten.

Teatterin lipunmyynti palvelee sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi. Lipunmyyntimme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Lipunmyynnin lisäksi myös muu henkilökunta on tällä hetkellä erittäin kiireinen, joten ethän soita heille lippuasioista. Lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti, lipunmyyntiin ei tarvitse ottaa yhteyttä. Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Tiedotamme syksyn ohjelmistokalenterin valmistumisesta myöhemmin kotisivuillamme www.avoimetovet.fi. Syksyn vierailuohjelmisto varmistuu myöhemmin

Esitysten peruuntuminen on pienelle teatterille kova isku taloudellisesti. Pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä ja tukea tämän tilanteen edessä.


Kolme lisäesitystä huhtikuussa 2020!

Vuonna 2016 menehtynyt kanadalainen Leonard Cohen on maailman arvostetuimpia lauluntekijöitä. Ura on pitkä: 60-luvulta näihin päiviin. Häneltä on vastikään julkaistu uusi suomennettu runokirja Liekki ja tämän vuoden mittaan on postuumisti ilmestymässä vielä uusi albumikin.

Tässä esityksessä hänen laulujaan tulkitsevat Jussi Lampi, Juki Välipakka, Maria Hänninen sekä Mikko Koivusalo. Lavalla jutellaan ja musisoidaan kuin olohuoneessa ja laulut kuullaan Koivusalon tuoreina suomennoksina.

lavalla:
rytmisoittimet Jussi Lampi
kitara Juki Välipakka
viulu, kitara Maria Hänninen
piano Mikko Koivusalo

tuottaja Dick Holmström
kuvat Timo Happonen

liput alk. 30/28/20 €

lisäesitykset ke 1.4., to 2.4., pe 3.4. klo 19