Peruttu: Martan valinta


ohjaus Kaija Pakarinen
rooleissa mm. Mirva Kuivalainen, Hennariikka Laaksonen, Valtteri Lehtinen ja Annu Valonen
ensi-ilta 3.5.2020
esitykset ajalla 29.4.–15.5.2020
hinnat alk. 35/32/22 € (kenraali 29.4. alk. 32/30/20 €)
kalenteri
hinnasto
osta liput

Martan valinta


Teatteri Avoimet Ovet peruu kaikki loput kevätkauden  esitykset Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti.

Lue tarkemmat ohjeet ostettujen lippujen palautusta varten.

Teatterin lipunmyynti palvelee sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi. Lipunmyyntimme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Lipunmyynnin lisäksi myös muu henkilökunta on tällä hetkellä erittäin kiireinen, joten ethän soita heille lippuasioista. Lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti, lipunmyyntiin ei tarvitse ottaa yhteyttä. Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Tiedotamme syksyn ohjelmistokalenterin valmistumisesta myöhemmin kotisivuillamme www.avoimetovet.fi. Syksyn vierailuohjelmisto varmistuu myöhemmin

Esitysten peruuntuminen on pienelle teatterille kova isku taloudellisesti. Pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä ja tukea tämän tilanteen edessä.


Tutkimusmatka metrossa

”Yksinäisyys on päivän teema, vaikkei uskois, kun katselee tätä ihmispaljoutta. Luterilainen kirkko rahottaa, kirkolla olis kiire saada nämä porukat pysähtymään kirkon pysäkillä tahi muuten tuntee kirkkohii pian ihtesä yksinäiseks. Eli tutkimuksen avulla pitäis saaha selville minkälaista yhteisöllisyyttä ihmiset kaipoovat ja mitä edellytyksiä kirkolla on sellaista ihmisille tarjota.”

Martta tekee kirkon rahoittamaa tutkimusta metromatkustajien keskuudessa. Martta haastattelee ihmisiä ymmärtääkseen mikä on heidän erillisyytensä ja yksinäisyytensä syy, missä he kokevat yhteyttä tai pyhyyden tunnetta ja mikä antaa elämälle tarkoituksen ja sisällön. Tehtävän myötä Martta tajuaa, että kirkon sisällä tarvittaisiin suurempaa sisällöllistä tarkastelua. Mitä kirkon kuuluisi ihmisille tarjota; riittääkö yhteiskunnan sosiaalitoimen puutteiden korvaaminen tai glögitarjoilu adventtina metroasemalla? Miten tutkimus vaikuttaa Martan omaan elämään, mikä on Martan valinta?

Esitys on suunnattu kaikille meille, jotka olemme ahmineet riittävästi farsseja ja musikaaleja, olemme klassikoiden kyllästämiä ja kaipaamme välillä muunlaista ”sielun sytykettä”.

käsikirjoitus ja ohjaus Kaija Pakarinen
rooleissa mm. Mirva Kuivalainen, Hennariikka Laaksonen, Valtteri Lehtinen ja Annu Valonen
lavastus ja puvustus Karoliina Koiso-Kanttila
ohjaajan assistentti, apulaisohjaaja Heli Haltia

Esityksen kesto avoin. Esityksessä on väliaika.
liput alk. 35/32/22 €
liput kenraaliin 29.4. alk. 32/30/20 €

esitykset ke 29.4. klo 19 (kenraali), su 3.5. klo 19 (ensi-ilta), ma 4.5. klo 19, ti 5.5. klo 19, ke 6.5. klo 19, to 7.5. klo 19, ma 11.5. klo 19, ti 12.5. klo 19, ke 13.5. klo 19, pe 15.5. klo 19