Punkkua ja puhetta -klubi


Punkkua ja puhetta -klubi. To 9.9. klo 18. Ke 17.11. klo 18. Ke 15.12. klo 18. Teatteri Avoimet Ovet. Vapaa pääsy

Punkkua ja puhetta -klubi syyskaudella 2021

Teatteri Avoimissa Ovissa järjestetään syksyn aikana kolme Punkkua ja puhetta -klubia: torstaina 9.9., keskiviikkona 17.11. ja keskiviikkona 15.12. klo 18.


Punkkua ja puhetta -klubissa kielitieteilijä Janne Saarikivi haastaa aikamme kiinnostavimpia ajattelijoita hitaisiin ja pitkiin filosofisiin keskusteluihin. Millaista tietoa kaiken maailman dynaamisen pöhinän ja urbaanin kohinan kulissien taakse hiljaisuuden läsnäoloon kätkeytyy? Aiempina kausina Saarikiven vieraina ovat olleet esseisti Antti Nylén, kirjailija Sirpa Kähkönen, tiedotoimittaja Jani Kaaro sekä sarjakuvataiteilija Ville Ranta.

Punkkua ja puhetta -klubia isännöi ja keskusteluun vierailijoitaan johdattelee kielitieteilijä ja suomalais-ugrilaisten kielten professori Janne Saarikivi. Hän toimii aktiivisesti yhteiskunnallisena keskustelijana, julkaisee kolumneja ja kirjoituksia valtakunnan merkittävissä lehdissä ja toimii ajankohtaiskommentaattorina Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa. Saarikivi on myös ansioitunut tietokirjailija, jonka viimeisin julkaisu on esseeteos Suomen kieli ja mieli.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtumassa noudatetaan ajantasaisia yleisötapahtumia koskevia rajoituksia. Lisää tietoa tulossa niin vieraista kuin tapahtumien toteutustavasta.

 

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(at)avoimetovet.fi, puh. 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(at)avoimetovet.fi, puh. (09) 4342 5113
Lipunmyynti puh. (09) 4342 510 (ti–pe 11–14)