Peruttu: Viisi tapaa olla vapaa


ohjaus Kaisa-Liisa Logrén
järjestää Leo Van Aerschot /Myllyteatteri
rooleissa Tatu Mönttinen, Kaisa Niemi, Jarkko Nyman, Hanna Raiskinmäki
ensi-ilta 27.2.2020 (uusintaensi-ilta)
esitykset ajalla 27.2., 28.2., 29.2., 19.3., 20.3., 21.3.
hinnat alk. 24/22/15 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Viisi tapaa olla vapaa


Teatteri Avoimet Ovet peruu kaikki esitykset 13.4. asti Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti.

Lippunsa ostaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos et ole antanut yhteystietojasi oston yhteydessä, pyydämme ottamaan yhteyttä teatterin lipunmyyntiin sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi. Ilmoitathan esityksen nimen, päivämäärän, lipun ostajan nimen, lipputyypit (peruslippu, eläkeläinen, jne.) ja lippujen paikkanumerot lippupalautuksen nopeuttamiseksi. Lipunmyyntimme on tällä hetkellä erittäin ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä. Lipunmyynnin lisäksi myös muu henkilökunta on tällä hetkellä erittäin kiireinen, joten ethän soita heille lippuasioista.

Vierailuesitykseen Viisi tapaa olla vapaa jo ostetut liput voi palauttaa teatterin lipunmyyntiin. Palautuksen voi pyytää joko rahana tai Avoimien Ovien lahjakorttina (voimassa vuoden).

Lippuvaraukset ajalta 17.3.–13.4. purkautuvat automaattisesti, lipunmyyntiin ei tarvitse ottaa yhteyttä.

Esitysten peruuntuminen on pienelle teatterille kova isku taloudellisesti. Pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä, kärsivällisyyttä ja tukea tämän tilanteen edessä.


 ”Ymmärrätkö, että sun pitäis hahmottaa ettei sun ikäisellä voi olla viistoistavuotiaan tunne-elämä? Ei elämä oo mikään kasiluokan disco. Ei tää oo mikään SKAM Ilosaarirock. Jos sä käyttäsit sun ajan järkevään, suunnitelmalliseen ja tuottavaan aikuisuuteen niin uskon että kaikki ois tyytyväisempiä.”

Viisi tapaa olla vapaa kuvaa nelikymppisten naisten elämää, jossa perheen, taiteen tekemisen, työn ja omien haaveiden yhteensovittaminen tuottaa tuskaa. Pääseekö perhe retkelle helvetillisen kaakaoepisodin jälkeen? Kuka soittaa nuohoojalle, kun yhteisomistuksessa olevan perintötalon uuni savuttaa? Kehtaako tunnustaa, että sunnuntain paras hetki on se, kun saa olla ihan yksin, omassa rauhassa?

Hektisessä elämänvaiheessa naiset alkavat jakaa toisilleen listoja viidestä asiasta, jotka heitä kaiken keskellä puhuttelevat. Syntyy riemullisen tunnistettavia tilanteita, joissa on paikkansa myös nautinnolla ja hekumoinnilla. Dialogista kasvaa liikettä ja näyttämökuvia – esitys, joka on Myllyteatterin persoonallisella kieliopilla toteutettu rönsyävä intohimojen ja pakkomielteiden amppeli.

konsepti Kaisa-Liisa Logrén ja Niina Miettinen
näyttämöllä Tatu Mönttinen, Kaisa Niemi, Jarkko Nyman, Hanna Raiskinmäki
käsikirjoitus Niina Miettinen
ohjaus Kaisa-Liisa Logrén
koreografia Kaisa Niemi ja työryhmä
lavastus- ja pukusuunnittelu Veera-Maija Murtola
valosuunnittelu Luca Sirviö
äänisuunnittelu Joonas Outakoski
tuotanto Leo Van Aerschot /Myllyteatteri
graafinen suunnittelu, animaatio ja valokuvaus Cvijeta Miljak

kesto noin 1 t 40 min, ei väliaikaa
liput alk. 24/22/15 €

esitykset:
to 27.2.klo 19 (uusintaensi-ilta)
pe 28.2. klo 19
la 29.2. klo 19
to 19.3. klo 19
pe 20.3. klo 19
la 21.3.klo 19