Kirjeitä ja kaikuja (PERUTTU)


Kuvassa Eeva-Liisa Mannerin runo: Sieluja on kaikkialla./Kaada puu ja teet sen hengen kodittomaksi./Tai se muuttaa taloosi ja tuo sinne, surun,/humina täyttää pääsi. -Eeva-Liisa Manner
järjestää Eeva-Liisa Manner -seura
esiintyjät Marja-Leena Tuurna, Malla Kuuranne, Sina Kujansuu, Anna Pukkila, Jorma Uotinen
esitykset ajalla 22.5. klo 16 (PERUTTU)
hinnat alk. 25 / 23 / 19 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Kirjeitä ja kaikuja


Eeva-Liisa Manner -seuran ilta koostuu kahdesta osiosta. Illan ensimmäisessä osuudessa Marja-Leena Tuurna avaa ennen julkaisematonta materiaalia Eeva-Liisa Mannerin ja psykiatri-ylilääkäri Sole Raevuori-Nallinmaalle lähettämien kirjeiden sisältöä ja Malla Kuuranne lukee niistä esiin nousevia Mannerin runoja. Illan toisessa osiossa Talo Andalusiassa Eeva-Liisa Mannerin tajunnanräjäyttävät runot törmäävät kuviteltuihin kohtauksiin, joissa runoilija tapaa tamperelaisen taidemesenaatti Sara Hildénin. Teksti pohjautuu pääosin Mannerin runoihin ja kirjeisiin Hildénille, mutta sekaan livahtaa myös lehdestä luettua ja itse keksittyä. Andalusian kuumuus, köyhyys ja kauneus soi niin sanoissa kuin musiikissa ja kaiken lävistää Mannerin omaperäinen huumori.

Talo Andalusiassa -esityksen ohjaus on Sina Kujansuun, dramaturgia Marja Kaarina Mykkäsen, koreografia Jorma Uotisen, äänisuunnittelu Kyösti Kallion ja taustakuva Osmo Rauhalan. Siinä esiintyvät Sina Kujansuu ja näyttelijä Anna Pukkila Tampereelta sekä legendaarinen Jorma Uotinen Helsingistä.

 

Ensimmäinen puoliaika
esiintyjät Marja-Leena Tuurna, Malla Kuuranne

Toinen puoliaika
esiintyjät Sina Kujansuu, Anna Pukkila, Jorma Uotinen
ohjaus Sina Kujansuu
dramaturgia Marja Kaarina Mykkänen
koreografia Jorma Uotinen
äänisuunnittelu Kyösti Kallio
taustakuva Osmo Rauhala

Esityksen kesto noin 2 t. Esityksessä on väliaika.
Esitys la 22.5.2021 klo 16

Liput alk. 25 € / 23 € / 19 €