Rosvosektori – Fortune of Gender (PERUTTU)


Kuvassa vaalealla taustalla käsien jälkiä ja ihminen katsomassa niitä vasemmassa alakulmassa
esitykset ajalla 27.–28.4. (PERUTTU)
hinnat alk. 22 / 12 €
kalenteri
hinnasto
osta liput

Rosvosektori – Fortune of Gender


workshop, keskustelua ja happening

Rosvosektori – Fortune of Gender varastaa keväällä huomion pääkaupungin kaupunkikulttuuriskenessä! Teatteri Avoimet Ovet tekee uuden aluevaltauksen ja aloittaa omien näyttämöteostensa ja kuratoidun vierailuohjelmistonsa rinnalle oheistapahtumien kokonaisuuden, joka ottaa tehot irti identiteettiryhmiin polarisoituneen kansan luovasta potentiaalista kupliin katsomatta.

Rosvosektori – Fortune of Gender on kehonormatiivisuuteen, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liitetyillä tabuilla ilotteleva ja hetkessä elävä happening, jonka muoto ja toteuttajat määräytyvät kevään 2021 aikana. Rosvosektori – Fortune of Gender rakentuu yhdessä hanketaitelijoiden ja teoksen teemojen mukaan valittujen yhteisöjen yhteisessä workshopissa. Työpaja- ja tapahtumakokonaisuutta luotsaavat burleskitaiteilija Bettie Blackheart, näyttelijä Minna Kivelä ja teatteriohjaaja Hanna Kirjavainen.

Yleisölle avoimet esitykset
ti 27.4. ja ke 28.4.2021 klo 19.

Liput alk. 22 € / 12 €

Rosvosektori – Fortune of Gender kuuluu Teatteri Avoimien Ovien Vieraat-tapahtumakokonaisuuteen, jossa toteutetaan kunkin esityskauden ohjelmistoa linjaavaan teemaan liittyvä oheistapahtuma. Teatteri Avoimien Ovien toimintaa määrittää taiteellinen ohjelmalinjaus Toiset. Toiset jakautuu puolivuosittain vaihtuviin alateemoihin. Kevään 2021 teemana on sukupuoli. Tapahtumien sisällöllisessä ytimessä ovat vuorovaikutuksellisuus, erilaisten näkökulmien törmäyttäminen, dialogi ja yhteisöllisyys.