Uudet sivut, uudet kujeet


Kuva, jossa teatterin kotisivujen uusi ilme

21.3.2017

Viimeinkin, lähes vuoden huhkimisen jälkeen, saimme teatterin uudistetut nettisivut avattua! Mieletön kiire ja muutama vastoinkäyminen suunnitteluvaiheessa viivästivät julkaisua, mutta lopulta saimme kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen ja uuden ilmeen ja vaihteen päälle.

ensimmäiset haparoivat askeleet

Minä ja tuottajamme Sinna olemme puuhanneet sivuja yhteistyössä Z-Factoryn websuunnittelijan Jan Zographosin sekä Kotisivupalvelujen koodarin Aki Tuovisen kanssa. Layoutin eli “leiskan” on suunnitellut myöskin Z-Factoryn tiimiin kuuluva Susanna Zographos, joka on teatterin luottosuunnittelija kaikissa graafisissa töissä. Sivujen suunnittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin tammikuussa 2016 – tai noh, lähinnä fläppitaululle hahmotteluahan se oli vasta siinä vaiheessa, kuten kuvasta näkyy.

Lopputuloksena saimme tuotettua uudet, freesit kotisivut, jotka ilmentävän Avoimien Ovien tyyliä ja josta löydät helposti vastaukset kysymyksiisi. Heti etusivulta löydät kuvalinkit niin ohjelmistoon, kalenteriin, lippuinfoon kuin baariinkin. Lisäksi päivitämme ajankohtaisia uutisia sekä tietenkin blogiamme. Etusivulta pääset myös tutustumaan ihmisiin teatterin takana: sekä näyttelijät, muut työryhmäläiset että teatterin oma vakituinen henkilökunta esittäytyvät.

Uusien nettisivujen vanavedessä olemme laajentaneet some-näkyvyyttämme Facebookin ja YouTuben lisäksi nyt myös Twitteriin ja Instagramiin. Seuraa meitä @teatteriavoimetovet ja käytä häshtägejä #teatteriavoimetovet ja #tao puhuessasi meistä. Päivitämme kuvamateriaalia aina ensimmäisistä treeneistä lähtien. Lisäksi pääset myös näkemään toimiston ja lipunmyynnin arkea, sekä mitä lavan takana tapahtuukaan esitysten ulkopuolella.

teatterin lavalla voi tehdä muitakin töitä kuin näytellä; Elsa näyttää mallia!

Lähde seikkailemaan uusille sivuillemme, seuraa meitä Instassa ja Twitterissä, ja mikä tärkeintä: tule teatteriin katsomaan upeita esityksiä, mielenkiintoisia vierailuja ja nauttimaan kulttuurielämyksistä!

| Elsa, vastaava lipunmyyjä

 

Sinna ja Jan vauhdissa