teatterin lipunmyynti


Lipunmyyntimme on joulutauolla 16.12.2021–3.1.2022.

Lipunmyynti jää joulutauolle keskiviikkona 15.12. klo 14. Avaamme vuodenvaihteen jälkeen jälleen tiistaina 4.1. klo 11.

Teatterin lipunmyynnin ollessa kiinni lippuja esityksiin voi ostaa Lippupisteen puhelinpalvelusta 0600 900 900 (2€/alk.min + pvm) ma–la klo 9–21 ja su 10–18. Lippuja voi ostaa myös Lippupisteen verkkokaupasta, valtuutetuilta myyntipisteiltä ja R-kioskeista.

Vuoden 2020 maalis-toukokuussa myönnettyjen lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 31.12.2021 asti. Lahjakorttien jatkettu voimassaoloaika otetaan huomioon ainoastaan teatterin omassa lipunmyynnissä.

Kevään 2021 aikana peruttujen esitysten lippuvaihdot ja -palautukset on mahdollista tehdä 31.12.2021 asti. Olethan yhteydessä teatterin lipunmyyntiin liput(at)avoimetovet.fi. Lippupiste ei hoida peruttujen esitysten lippuvaihtoja tai -palautuksia. Huomioithan teatterin lipunmyynnin joulutauon.

 

Lisätiedot lipunmyynnin aukiolosta ja lahjakorteista: liput(at)avoimetovet.fi ja puh. (09) 4342 510 (ti–pe klo 11–14)


liput

Varatut liput on lunastettava viimeistään kolme (3) viikkoa ennen esitystä. Jos näytökseen on alle kolme viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti.  Yli 20 hengen ryhmätilaukset tulee vahvistaa kuusi (6) viikkoa ennen esitystä. Vahvistetut ryhmävaraukset tulee lunastaa kokonaisuudessaan. Ryhmäalennus peruslipusta on 2 €. Lunastamattomat liput vapautuvat automaattisesti myyntiin.

Esityskohtaiset lippuhinnat löytyvät hinnastosta. Myynnissä myös show & dinner -lippupaketteja.

Huom! Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelupalkkiota. Lippupisteen verkkokauppa, valtuutetut myyntipisteet ja R-kioskit perivät palvelupalkkion (1,50 € – 3,50 €) per lippu sekä lisäksi ostopaikasta ja -tavasta riippuen toimitus- ja maksutapamaksut (alk. 1 €).

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa. Esityksen peruuntuessa teatteri vaihtaa liput toiseen esitykseen, teatterin lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin. Teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelumaksuja eikä muita peruuntumisesta aiheutuneita kuluja.


maksutavat ja tuotteet

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Teatteri Avoimien Ovien ja Lippupisteen lahjakortit sekä kulttuuri- ja virikesetelit. Tilaus voidaan myös laskuttaa ja liput lähettää postitse. Laskutuslisä on 6 euroa.

Lippujen lisäksi myynnissä on käsiohjelmia, teatterin kangaskasseja, esityksiin liittyviä kirjoja ja levyjä sekä teatterin ja baarin lahjakortteja ostajan valitsemalle summalle. Lipunmyynnin lahjakortit käyvät myös Lippupisteen toimipisteissä, poislukien R-kioskit ja verkkokauppa. Lahjakortit ovat voimassa vuoden.


yleistä

Esitykset alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päivänäytökset klo 14 tai klo 16. Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät sisään väliajalla.

Lipunmyynti ja baari aukeavat tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

Teatteri Avoimien Ovien salin paikkamäärä on 135. Katsomossa on seitsemän riviä ja paikat on numeroitu. Katsomo on nouseva ja siellä on kaksi pyörätuolipaikkaa, jotka tulee varata ennakkoon teatterin lipunmyynnistä. Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivin 7 molemmissa päissä. Pyörätuolipaikka voidaan myydä myös normaalipaikkana. Kaikkiin yleisötiloihin (lipunmyynti, lämpiö, baari, wc, katsomo) on esteetön pääsy. Salissa on induktiosilmukka, paras kuuluvuus on riveillä 2, 3 ja 4.

Kaikista erityistarpeista on hyvä olla yhteydessä teatterin lipunmyyntiin hyvissä ajoin joko puhelimitse (09) 4342 510 tai sähköpostitse liput(at)avoimetovet.fi.


Lippupiste Oy

Teatteri Avoimien Ovien liput ovat myynnissä Lippupisteen valtakunnallisessa järjestelmässä. Lippuja voi ostaa ja varattuja lippuja lunastaa kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Lippupisteen myyntipisteissä lippuja ei voi varata.

Lippuja voi varata sekä ostaa laskua vastaan ja luottokortilla Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/alk.min + pvm) ma–la 9–21, su 10–18. Lippupisteen nettikaupassa liput voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Liput voi printata itse tai tilata postitse kotiin. Haluamansa paikan voi valita myös nettikaupassa. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 1,50–3,50 € sekä toimitus- ja maksutapamaksu. Lue lisää täältä.

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
(09) 4342 510
ti–pe klo 11–14 ja tuntia ennen esitystä


Lippupiste
0600 900 900 (2 €/alk.min+pvm)
ma–la 9–21, su 10–18
www.lippu.fi


salikartta

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)