teatterin lipunmyynti


TIEDOTE (päivitetty 15.6.2020): Teatteri Avoimet Ovien esitykset ajalla 12.3-23.5.2020 peruutettiin koronaepidemian vuoksi Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti. Teatterin lipunmyynti on kesätauolla 15.6.-3.8.2020. Lipunmyynti aukeaa jälleen tiistaina 4.8.2020 klo 11.

Ohjeet peruttujen esitysten lipunostajille:

Perutut esitykset olivat teatterin oma tuotanto Sontiainen – balladi koti-ikävästä sekä vierailuesitykset Viisi tapaa olla vapaa, Elämä kädessä, Leonard Cohen suomeksi, Martan valinta ja Ämmässuo – Kärringmossen.

Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Avoimien Ovien lipunmyynnin kautta, Lippupiste Oy ei hoida vaihtoja tai palautuksia.

Tarvittavat tiedot palautuksen nopeuttamiseksi: 
  • esityksen nimi ja päivämäärä
  • lipun ostajan nimi
  • lipppujen hinta
  • paikkanumerot (jos liput ostettu ilman asiakastietoja tai osana ryhmätilausta)

Voit myös välittää meille sähköpostitse kuvan fyysisestä lipustasi tai printti-/mobiililippusi tilaustietoineen. Jos et ole vielä saanut yhteydenottoa tai et ole antanut yhteystietojasi oston yhteydessä, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse lipunmyyntiin.

Liput voi vaihtaa syksyn 2020 esityksiin. Liput voi myös vaihtaa teatterin lahjakorttiin tai pyytää lippurahojen palautusta. Lahjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikkiin tuleviin esityksiimme. Ilmoitathan tilitietosi, jos haluat palautuksen rahana tai postiosoitteen, jos haluat palautuksen lahjakorttina. Huomaathan, että teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelupalkkioita.

Peruttujen esitysten lippuvaihdot ja palautukset tulee tehdä 31.12.2020 mennessä.
Sontiainen – balladi koti-ikävästä palaa ohjelmistoon syksyllä 2020. Teatterin syyskausi alkaa tuttuun tapaan elokuun alussa. Katso tarkemmat esitystiedot ohjelmistokalenterista.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten (THL), Helsingin kaupungin ja hallituksen tiedotteita ja tilanteen kehittymistä. Ilmoitamme kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme mahdollisista muutoksista, yleisörajoituksista ja -ohjeistuksista koskien syksyn esityksiä.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja tuesta tänä poikkeuksellisena aikana, ja toivotamme kaikille aurinkoista kesää ja tervetuloa teatteriin syksyllä!

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi, 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, (09) 4342 5113
Lipunmyynti: liput(a)avoimetovet.fi, (09) 43 42 510 (ti–pe klo 11–14)


Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti on avoinna esityskaudella ti–pe klo 11–14 sekä tuntia ennen esitystä. Sisäänkäynti sisäpihalla Erottajankatu 5. Lippuja voi varata myös puhelimitse lipunmyynnin aukioloaikoina (09) 4342 510.


liput

Varatut liput on lunastettava viimeistään kolme (3) viikkoa ennen esitystä. Jos näytökseen on alle kolme viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti.  Yli 20 hengen ryhmätilaukset tulee vahvistaa kuusi (6) viikkoa ennen esitystä. Vahvistetut ryhmävaraukset tulee lunastaa kokonaisuudessaan. Ryhmäalennus peruslipusta on 2 €. Lunastamattomat liput vapautuvat automaattisesti myyntiin.

Esityskohtaiset lippuhinnat löytyvät hinnastosta. Myynnissä myös show & dinner -lippupaketteja.

Huom! Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelupalkkiota. Lippupisteen verkkokauppa, myyntipisteet ja R-kioskit perivät palvelupalkkion (1,50 € – 3,50 €) per lippu sekä lisäksi ostopaikasta ja -tavasta riippuen toimitus- ja maksutapamaksut (alk. 1 €).

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa. Esityksen peruuntuessa teatteri vaihtaa liput toiseen esitykseen, teatterin lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin. Teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelumaksuja eikä muita peruuntumisesta aiheutuneita kuluja.


maksutavat ja tuotteet

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Teatteri Avoimien Ovien ja Lippupisteen lahjakortit sekä kulttuuri- ja virikesetelit. Tilaus voidaan myös laskuttaa ja liput lähettää postitse. Laskutuslisä on 6 euroa.

Lippujen lisäksi myynnissä on käsiohjelmia, teatterin kangaskasseja, esityksiin liittyviä kirjoja ja levyjä sekä teatterin ja baarin lahjakortteja ostajan valitsemalle summalle. Lipunmyynnin lahjakortit käyvät myös Lippupisteen toimipisteissä, poislukien R-kioskit ja verkkokauppa. Lahjakortit ovat voimassa vuoden.


yleistä

Esitykset alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päivänäytökset klo 14. Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät sisään väliajalla.

Lipunmyynti ja baari aukeavat tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

Teatteri Avoimien Ovien salin paikkamäärä on 135. Katsomossa on seitsemän riviä ja paikat on numeroitu. Katsomo on nouseva ja siellä on kaksi pyörätuolipaikkaa, jotka tulee varata ennakkoon teatterin lipunmyynnistä. Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivin 7 molemmissa päissä. Pyörätuolipaikka voidaan myydä myös normaalipaikkana. Kaikkiin yleisötiloihin (lipunmyynti, lämpiö, baari, wc, katsomo) on esteetön pääsy. Salissa on induktiosilmukka, paras kuuluvuus on riveillä 2, 3 ja 4.

Kaikista erityistarpeista on hyvä olla yhteydessä teatterin lipunmyyntiin hyvissä ajoin joko puhelimitse (09) 4342 510 tai sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi.


Lippupiste Oy

Teatteri Avoimien Ovien liput ovat myynnissä Lippupisteen valtakunnallisessa järjestelmässä. Lippuja voi ostaa ja varattuja lippuja lunastaa kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Lippupisteen myyntipisteissä lippuja ei voi varata.

Lippuja voi varata sekä ostaa laskua vastaan ja luottokortilla Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/min + pvm) ma–la klo 9–21 ja su 10–18. Lippupisteen nettikaupassa liput voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Liput voi printata itse tai tilata postitse kotiin. Haluamansa paikan voi valita myös nettikaupassa. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 1,50–3,50 € sekä toimitus- ja maksutapamaksu. Lue lisää täältä.

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
(09) 4342 510
ti–pe klo 11–14 ja tuntia ennen esitystä


Lippupiste
0600 900 900 (2 €/min+pvm)
ma–la 9–21, su 10–18
www.lippu.fi


salikartta

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)