Lipunmyynti

Lippuja voi ostaa Teatteri Avoimien Ovien oman lipunmyynnin lisäksi  Lippu.fi-verkkosivuilta, Lippu.fi-myyntipisteistä sekä R-kioskeilta. Lippu.fi-verkkokauppa, myyntipisteet ja R-kioskit perivät palvelupalkkion (alk. 1,60 €) per lippu sekä lisäksi ostopaikasta ja toimitustavasta riippuen toimitus- ja maksutapamaksut (alk. 1,50 €).

Teatteri Avoimien Ovien omasta lipunmyynnistä ostettuihin lippuihin ei lisätä palvelupalkkioita tai toimitusmaksuja.

Teatterin oma lipunmyynti

Varatut liput on lunastettava viimeistään kolme (3) viikkoa ennen esitystä. Jos näytökseen on alle kolme viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti.  Yli 20 hengen ryhmätilaukset tulee vahvistaa kuusi (6) viikkoa ennen esitystä. Vahvistetut ryhmävaraukset tulee lunastaa kokonaisuudessaan.  Lunastamattomat liput vapautuvat automaattisesti myyntiin.

Esityskohtaiset lippuhinnat löytyvät hinnastosta.

Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelupalkkiota.

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa teatterin toimesta. Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelumaksuja eikä muita peruuntumisesta aiheutuneita kuluja korvata

 
Teatterin omasta lipunmyynnistä varatut liput voi lunastaa lipunmyynnistä, Lippu.fi-myyntipisteistä tai R-kioskeilta:
 
Teatteri Avoimet Ovet

Varaus löytyy varaajan nimellä tai tilausnumerolla. Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelu- eikä tilauspalkkiota.

Maksutavat

  • käteinen
  • pankki- ja luottokortit
  • Teatteri Avoimien Ovien ja Lippupisteen lahjakortit
  • lasku
    (laskutuslisä 6 e/lasku, maksuaika 14 vrk netto, huomautusaika 8 vrk, viivästyskorko 7,8 %)
  • kulttuuri- ja virikesetelit

Maksutapoja voi tarvittaessa yhdistellä.

Kulttuuri- ja virikesetelit ovat henkilökohtaisia: niillä voi siis maksaa vain yhden lipun per esitys.

Helsingin kaupungin työntekijät saavat  3 € lisäalennuksen lipustaan näyttämällä työpaikkansa henkilökortin.

Maksetut liput voimme tulostaa lipputiskiltä mukaanne tai lähettää ne sähköpostitse yhtenä PDF-tiedostona. Voimme myös varata ne esitysillaksi lipputiskille.

Lippu.fi-myyntipisteet
Varaus löytyy tilausnumerolla. Lunastuksen yhteydessä veloitetaan tilausmaksu 3 € /tilaus.
R-kioskit
Varaus löytyy tilaussnumerolla.  Lunastuksen yhteydessä veloitetaan tilausmaksu 3 € / tilaus + 1 € / lippu. (Lunastettavien lippujen enimmäismäärä 20 kpl/tilaus)
 

Ryhmien asioita hoitaa teatterisihteeri Tiina Tuomi, joka palvelee lipunmyynnissä päivisin.

Varaaminen
Kun ryhmässänne on vähintään 20 henkeä, saatte Teatteri Avoimien Ovien omien tuotantojen peruslipuista alennusta 5 € /lippu, sekä maksuttoman lipun ryhmän vetäjälle. Vierailuesitysten kohdalla mahdolliset ryhmäalennukset sovitaan eriskeen.

Varaus ja lopullinen paikkamäärä vahvistetaan ennen esitystä teatterin lipunmyyntiin. Vahvistamaton varaus puretaan ja paikat vapautetaan myyntiin.
20+ hengen varaukset viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen esitystä
– alle 20 hengen varaukset viimeistään kolme (3) viikkoa ennen esitystä

Jos varaushetkellä esitykseen on vähemmän aikaa kuin 3 tai 6 viikkoa, päivämäärät sovitaan erikseen.

Ryhmän vetäjä jakaa liput ryhmälle lämpiössä. Maksetut liput odottavat esitysiltana lipputiskillä, tai voimme lähettää ne sähköpostitse yhtenä PDF-tiedostona. Maksaessanne liput lipputiskillä saatte ne myös halutessanne mukaanne.

Lippujen lisäksi myynnissä on käsiohjelmia, teatterin kangaskasseja, esityksiin liittyviä kirjoja ja levyjä sekä teatterin ja baarin lahjakortteja ostajan valitsemalle summalle.

Myynnissä myös show & dinner -lippupaketteja.

Lippuja voi varata sekä ostaa laskua vastaan ja luottokortilla Lippu.fi-palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/alk.min + pvm) ma–la 9–21, su 10–18.

Lippu.fi-nettikaupassa liput voi maksaa verkkopankkitunnuksilla ja luottokortilla.
Kulttuurieduilla maksaessaan Lippu.fi-nettikaupassa käytetään erillistä sivua, jolla maksuvälineeksi valitaan Epassi, Smartum tai Edenred Virike -etu.

R-kioskilta, Lippu.fi-myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään palvelumaksuja 1,50–3,50 € sekä mahdollisia toimitus- ja maksutapamaksuja. Lue lisää täältä.