teatterin lipunmyynti


TIEDOTE (päivitetty 10.8.2020): Teatteri Avoimien Ovien turvallisuusohjeistus yleisölle korona-ajan aikana

Teatteri Avoimet Ovet pitää yleisön ja henkilökuntansa turvallisuutta ja terveyttä ensisijaisen tärkeänä. Teatteri Avoimet Ovet on sitoutunut kansalliseen esittävien taiteiden yhteislinjaukseen. Seuraavat poikkeusajan toimenpiteet ovat voimassa 1.8.–30.9.2020. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeita ja seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia tarpeen tullessa.

Pyydämme katsojia ostamaan liput ennakkoon. Pyydämme kaikilta katsojilta yhteystiedot, jotta tarvittaessa tavoitamme kaikki TAO:ssa vierailleet. Teatteriin voi tulla vain oireettomana. Sairaustapauksissa vaihdamme lipun lisäkuluitta toiseen esitykseen tai lahjakorttiin, kunhan siitä ilmoitetaan ennen esityksen alkua suoraan teatterin lipunmyyntiin. Katsojien ja henkilökunnan turvaamiseksi rajaamme katsomokapasiteetin puoleen Otamme katsomoon kerrallaan vain enintään 67 katsojaa. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja, vaan henkilökuntamme ohjeistaa ja ohjaa katsojat paikoilleen teatteriin tultaessa. Sali täytetään turvaväliä 1-2 metriä noudattaen.

Teatterisalin ovet avataan jo puoli tuntia ennen esityksen alkua ja katsomoon voi mennä suoraan. Porrastamme myös katsojien pääsyä aulatiloihin teatteriin tultaessa ja väliajalla. Toivomme, että väliaikatarjoilutilaukset tehdään ennakkoon jonojen lyhentämiseksi. Pyydämme huomioimaan, että turvavälien noudattamiseksi teatteritapahtuman kesto saattaa hieman vaihdella. Tehostamme siivousta ja pyydämme kaikkia teatterissa vierailevia noudattamaan erityisen hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Aulahenkilökuntamme käyttää kasvosuojainta ja kannustamme asiakkaitamme käyttämään sellaista halutessaan. Maskeja saa myös ostaa teatterilta. Tarkemmat ohjeistukset löytyvät kotisivuiltamme www.avoimetovet.fi.

Tehdään yhdessä teatterikäynnistä turvallinen ja nautittava kokonaisuus.

Lämpimästi tervetuloa, ovet ovat auki!

 

Lisätiedot:
teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, 040 531 5138, hanna.kirjavainen@avoimetovet.fi
tuottaja Inka Kunnala, puh. (09) 4342 5113, inka.kunnala@avoimetovet.fi

 


Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti on avoinna esityskaudella ti–pe klo 11–14 sekä tuntia ennen esitystä. Sisäänkäynti sisäpihalla Erottajankatu 5. Lippuja voi varata myös puhelimitse lipunmyynnin aukioloaikoina (09) 4342 510.


liput

Varatut liput on lunastettava viimeistään kolme (3) viikkoa ennen esitystä. Jos näytökseen on alle kolme viikkoa, sovitaan lunastuksesta tapauskohtaisesti.  Yli 20 hengen ryhmätilaukset tulee vahvistaa kuusi (6) viikkoa ennen esitystä. Vahvistetut ryhmävaraukset tulee lunastaa kokonaisuudessaan. Ryhmäalennus peruslipusta on 2 €. Lunastamattomat liput vapautuvat automaattisesti myyntiin.

Esityskohtaiset lippuhinnat löytyvät hinnastosta. Myynnissä myös show & dinner -lippupaketteja.

Huom! Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelupalkkiota. Lippupisteen verkkokauppa, myyntipisteet ja R-kioskit perivät palvelupalkkion (1,50 € – 3,50 €) per lippu sekä lisäksi ostopaikasta ja -tavasta riippuen toimitus- ja maksutapamaksut (alk. 1 €).

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa. Esityksen peruuntuessa teatteri vaihtaa liput toiseen esitykseen, teatterin lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin. Teatteri ei korvaa Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelumaksuja eikä muita peruuntumisesta aiheutuneita kuluja.


maksutavat ja tuotteet

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, Teatteri Avoimien Ovien ja Lippupisteen lahjakortit sekä kulttuuri- ja virikesetelit. Tilaus voidaan myös laskuttaa ja liput lähettää postitse. Laskutuslisä on 6 euroa.

Lippujen lisäksi myynnissä on käsiohjelmia, teatterin kangaskasseja, esityksiin liittyviä kirjoja ja levyjä sekä teatterin ja baarin lahjakortteja ostajan valitsemalle summalle. Lipunmyynnin lahjakortit käyvät myös Lippupisteen toimipisteissä, poislukien R-kioskit ja verkkokauppa. Lahjakortit ovat voimassa vuoden.


yleistä

Esitykset alkavat pääsääntöisesti klo 19 ja päivänäytökset klo 14. Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät sisään väliajalla.

Lipunmyynti ja baari aukeavat tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

Teatteri Avoimien Ovien salin paikkamäärä on 135. Katsomossa on seitsemän riviä ja paikat on numeroitu. Katsomo on nouseva ja siellä on kaksi pyörätuolipaikkaa, jotka tulee varata ennakkoon teatterin lipunmyynnistä. Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivin 7 molemmissa päissä. Pyörätuolipaikka voidaan myydä myös normaalipaikkana. Kaikkiin yleisötiloihin (lipunmyynti, lämpiö, baari, wc, katsomo) on esteetön pääsy. Salissa on induktiosilmukka, paras kuuluvuus on riveillä 2, 3 ja 4.

Kaikista erityistarpeista on hyvä olla yhteydessä teatterin lipunmyyntiin hyvissä ajoin joko puhelimitse (09) 4342 510 tai sähköpostitse liput(a)avoimetovet.fi.


Lippupiste Oy

Teatteri Avoimien Ovien liput ovat myynnissä Lippupisteen valtakunnallisessa järjestelmässä. Lippuja voi ostaa ja varattuja lippuja lunastaa kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Lippupisteen myyntipisteissä lippuja ei voi varata.

Lippuja voi varata sekä ostaa laskua vastaan ja luottokortilla Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/min + pvm) ma–la klo 9–21 ja su 10–18. Lippupisteen nettikaupassa liput voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Liput voi printata itse tai tilata postitse kotiin. Haluamansa paikan voi valita myös nettikaupassa. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 1,50–3,50 € sekä toimitus- ja maksutapamaksu. Lue lisää täältä.

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
(09) 4342 510
ti–pe klo 11–14 ja tuntia ennen esitystä


Lippupiste
0600 900 900 (2 €/min+pvm)
ma–la 9–21, su 10–18
www.lippu.fi


salikartta

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)