teatterin lipunmyynti


aukioloajat
Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti on avoinna esityskaudella ti–pe klo 11–14 sekä tuntia ennen esitystä. Sisäänkäynti sisäpihalla Erottajankatu 5. Lippuja voi varata myös puhelimitse lipunmyynnin aukioloaikoina (09) 4342 510.

liput
Lippujen lunastus viimeistään kolme viikkoa ennen esitystä. Lunastamattomat liput vapautuvat automaattisesti myyntiin. Teatterin lipunmyynnissä ei peritä palvelumaksua. Yli 20 hengen ryhmätilaukset tulee vahvistaa kuusi viikkoa ennen esitystä. Vahvistetut ryhmävaraukset tulee lunastaa kokonaisuudessaan. Ryhmäalennus peruslipusta on 2 €. Esityskohtaiset lippuhinnat löytyvät hinnastosta. Myynnissä myös premium- ja show&dinner -lippupaketteja.

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin, paitsi näytännön peruuntuessa (force majeure). Esityksen peruuntuessa teatteri vaihtaa liput toiseen esitykseen, teatterin lahjakorttiin tai maksaa lipun hinnan takaisin. Lippupisteen kautta ostettujen lippujen toimitus- ja palvelumaksuja ei palauteta.

Esitykset alkavat pääsääntöisesti arkisin klo 19 ja lauantaisin klo 16. Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät sisään väliajalla. Lipunmyynti ja baari aukeavat tuntia ennen esitystä. Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

maksuvälineet
Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteinen, laskutus, pankki- ja luottokortit, Teatteri Avoimien Ovien ja Lippupisteen lahjakortit sekä kulttuuri- ja virikesetelit.

tuotteet
Lippujen lisäksi myynnissä on käsiohjelmia, teatterin kangaskasseja sekä esityksiin liittyviä kirjoja ja levyjä sekä teatterin ja baarin lahjakortteja ostajan valitsemalle summalle. Lipunmyynnin lahjakortit käyvät myös Lippupisteen toimipisteissä, poislukien R-kioskit ja verkkokauppa. Lahjakortit ovat voimassa vuoden.

sali
Teatteri Avoimien Ovien salin paikkamäärä on 138. Katsomo on nouseva ja siellä on kaksi pyörätuolipaikkaa, jotka tulee varata ennakkoon. Katsomossa on seitsemän riviä ja paikat on numeroitu. Pyörätuolipaikat sijaitsevat rivin 7 molemmissa päissä. Pyörätuolipaikka voidaan myydä myös normaalipaikkana. Kaikkiin yleisötiloihin (lipunmyynti, lämpiö, baari, wc, katsomo) on esteetön pääsy. Salissa on induktiosilmukka, paras kuuluvuus riveillä 2, 3 ja 4.


Lippupiste Oy

Teatteri Avoimien Ovien liput ovat myynnissä Lippupisteen valtakunnallisessa järjestelmässä. Lippuja voi ostaa ja varattuja lippuja lunastaa kaikista Lippupisteen myyntipisteistä ja R-kioskeilta. Lippupisteen myyntipisteissä lippuja ei voi varata.

Lippuja voi varata sekä ostaa laskua vastaan ja luottokortilla Lippupisteen palvelunumerosta 0600 900 900 (2 €/min + pvm) ma–la klo 9–21 ja su 10–18. Lippupisteen nettikaupassa liput voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Liput voi printata itse tai tilata postitse kotiin. Haluamansa paikan voi valita myös nettikaupassa. R-kioskilta, Lippupisteen myyntipaikoista tai verkkokaupasta lunastettavien lippujen hintaan lisätään toimitusmaksu. Lue lisää täältä.

Teatteri Avoimien Ovien lipunmyynti
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
(09) 4342 510
ti–pe klo 11–14 ja tuntia ennen esitystä


Lippupiste
0600 900 900 (2 €/min+pvm)
ma–la 9–21, su 10–18
www.lippu.fi


salikartta

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)