tilavuokraus


esityskäyttö

Teatteri Avoimien Ovien salia (nouseva katsomo, 138 paikkaa) vuokrataan ammattimaiseen esityskäyttöön teatterin aikataulun sallimissa rajoissa. Vuokraan sisältyy valo- ja ääniajo, lipunmyynti ja tiedotus. Teatterin lämpiö soveltuu pienimuotoisille esityksille (esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 paikkaa).

HAKU TEATTERI AVOIMIEN OVIEN SYKSYN 2020 VIERAILUOHJELMISTOON 29.2. MENNESSÄ

Haku Teatteri Avoimien Ovien syksyn 2020 vierailuohjelmistoon on auki! Syksyn ohjelmistoon haetaan ohjelmistoehdotuksella 29.2. mennessä. Valinnat tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Ohjelmisto julkistetaan myöhemmin kevään aikana. Vierailuesitysten tulee olla valmiita esityksiä, sillä teatterilla ei ole mahdollisuutta tarjota pitkiä harjoitusperiodeja. Vierailuohjelmisto toteutetaan vuokrapohjaisilla sopimuksilla. Ohjelmistohaku on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille. Ohjelmistoehdotuksen tulee ottaa kantaa toiseuden ja/tai vierauden tematiikkaan.

Teatteri Avoimet Ovet toteuttaa vuosina 2019–2022 kolmevuotisen projektin nimeltä Toiset. Toiset -projektin tarkoituksena on pureutua näyttämötaiteen ja aiheeseen liittyvän oheisohjelman keinoin toiseuden ja vierauden teemaan yhteiskunnallisena ja sosiaalisena ilmiönä. Toiseus määrittelee teatterin oman ohjelmiston mutta myös vierailuesitykset valitaan niistä, jotka sopivat teemaan.

Näin haet: Lähetä ohjelmistoehdotus teatterinjohtaja Hanna Kirjavaiselle. Liitä hakemukseen synopsis ja kuvaus esityksestä (max. 2 liuskaa), jossa kerrotaan, miten esitys kommentoi toiseus-teemaa. Liitä mukaan lista teknisistä tarpeista/rider. Tarkistathan teatterin tilan tekniset tiedot teknisestä pohjakartasta.

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi, 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, 09 4342 5113


yksityistilaisuudet

Esitystoiminnan lisäksi vuokraamme tilojamme kokous- ja juhlakäyttöön. Meillä onnistuvat aikaiset palaverit aamiaistarjoiluineen, merkkipäivät kuohuviineineen ja koulutustilaisuudet videotykkeineen. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus yksityistilaisuuksien järjestämisestä ja autammekin mielellämme toteuttamaan juuri toiveidesi mukaisen tapahtuman.

Voit tulla tutustumaan tiloihimme lipunmyynnin aukioloaikoina ti–pe klo 11–14 tai sovi tapaaminen Hannan kanssa hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi. Järjestetään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

 

show & dinner -paketit ryhmille

Vietä unohtumaton ilta työporukalla Teatteria ja Pastista -paketin voimin! Show & dinner -paketti sisältää ruokailun Ravintola Pastiksessa teatterin välittömässä läheisyydessä (Iso Roba 2) sekä Avoimien Ovien oman tuotannon esityksen teatterilla ruokailun jälkeen. Syksyllä 2019 teatterin oma tuotanto on Villahousuhäpeä. Ryhmille (10–18 hlöä) on mahdollista varata ravintolan kabinetti. Ravintolan varaustilanteesta riippuen ruokailu on mahdollista järjestää myös esityksen jälkeen. Paketit alk. 88 €, tiedustelut ja varaukset liput(a)avoimetovet.fi.

 

 

tiedustelut
hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi
puh. 040 531 5138

Teatterin katsomokartta (pdf)
Teatterin tekninen pohjakartta (pdf)

teatterisali: nouseva katsomo, 138 paikkaa, lava, videotykki, ääni- ja valotekniikka
lämpiö: esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 istumapaikkaa / 138 seisomapaikkaa, videotykki, baari


hakuajat vuoden 2020 vierailuohjelmistoon:
syksy 2020 – hakemukset 29.2.2020 mennessä


Teatteri Avoimien Ovien Kannatusyhdistys ry ei ole ALV-rekisterissä.