tilavuokraus


esityskäyttö

Teatteri Avoimien Ovien salia (nouseva katsomo, 138 paikkaa) vuokrataan ammattimaiseen esityskäyttöön teatterin aikataulun sallimissa rajoissa. Vuokraan sisältyy valo- ja ääniajo, lipunmyynti ja tiedotus. Teatterin lämpiö soveltuu pienimuotoisille esityksille (esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 paikkaa).

Haku Teatteri Avoimien Ovien vierailuohjelmistoon:
Teatteri Avoimet Ovet toteuttaa vuosina 2019–2022 kolmevuotisen projektin nimeltä TOISET. TOISET-projektin tarkoituksena on pureutua näyttämötaiteen ja aiheeseen liittyvän oheisohjelman keinoin toiseuden ja vierauden teemaan yhteiskunnallisena ja sosiaalisena ilmiönä. Toiseus määrittelee teatterin oman ohjelmiston, mutta myös vierailuesitykset valitaan niistä, jotka sopivat teemaan.

Kevään 2020 haku 30.9.2019 mennessä.
Syksyn 2020 haku 29.2.2020 mennessä.
Tulleiden hakemusten perusteella valitaan esitykset syksyllä lokakuun ja keväällä maaliskuun aikana. Ohjelmistoehdotukset lähetetään teatterinjohtaja Hanna Kirjavaiselle hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi.


yksityistilaisuudet

Esitystoiminnan lisäksi vuokraamme tilojamme kokous- ja juhlakäyttöön. Meillä onnistuvat aikaiset palaverit aamiaistarjoiluineen, merkkipäivät kuohuviineineen ja koulutustilaisuudet videotykkeineen. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus yksityistilaisuuksien järjestämisestä ja autammekin mielellämme toteuttamaan juuri toiveidesi mukaisen tapahtuman.

Teatterisalimme soveltuu erinomaisesti seminaareihin ja kokouksiin. Salin varusteluihin kuuluu 138-paikkainen nouseva katsomo, lava, videotykki sekä ääni- ja valotekniikka. Tunnelmallisessa lämpiössä on esiintymiskoroke, piano sekä irtotuolein rakennettava 50-paikkainen katsomo tai 138 hengen seisomakatsomo. Teatterin A-oikeuksilla varustetusta baarista tilaat näppärästi ruoka- ja juomatarjoilut tapahtuman yhteyteen. Tilaisuuksiin on myös mahdollista yhdistää teatteriesitys tai lyhyempi taidesisältö.

Voit tulla tutustumaan tiloihimme lipunmyynnin aukioloaikoina ti–pe klo 11–14 tai sovi tapaaminen Hannan kanssa hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi. Järjestetään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!


show & dinner -paketit ryhmille

Vietä unohtumaton ilta työporukalla Teatteria ja Pastista -paketin voimin! Show & dinner -paketti sisältää ruokailun Ravintola Pastiksessa teatterin välittömässä läheisyydessä (Iso Roba 2) sekä Avoimien Ovien oman tuotannon esityksen teatterilla ruokailun jälkeen. Syksyllä 2019 teatterin oma tuotanto on Villahousuhäpeä. Ryhmille (10–18 hlöä) on mahdollista varata ravintolan kabinetti. Ravintolan varaustilanteesta riippuen ruokailu on mahdollista järjestää myös esityksen jälkeen. Paketit alk. 88 €, tiedustelut ja varaukset liput(a)avoimetovet.fi.

 

 

tiedustelut
hanna.kirjavainen (a) avoimetovet.fi
puh. 040 531 5138

Teatterin katsomokartta (pdf)
Teatterin tekninen pohjakartta (pdf)

teatterisali: nouseva katsomo, 138 paikkaa, lava, videotykki, ääni- ja valotekniikka
lämpiö: esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 istumapaikkaa / 138 seisomapaikkaa, videotykki, baari


hakuajat vuoden 2020 vierailuohjelmistoon:
kevät 2020 – hakemukset 30.9.2019 mennessä

syksy 2020 – hakemukset 29.2.2020 mennessä


hinnasto:

salivuokra (esitys, seminaari)
• minimi 850 €/5 h + lisätunnit 100 €/h

lämpiövuokra (esitys)
• 300 €/5 h

lämpiövuokra (kokous)
• baariminimi 100 €/1-2 h

Teatteri Avoimien Ovien Kannatusyhdistys ry ei ole ALV-rekisterissä.