tilavuokraus


esityskäyttö

Teatteri Avoimien Ovien salia (nouseva katsomo, 135 paikkaa) vuokrataan ammattimaiseen esityskäyttöön teatterin aikataulun sallimissa rajoissa. Vuokraan sisältyy valo- ja ääniajo, lipunmyynti ja tiedotus. Teatterin lämpiö soveltuu pienimuotoisille esityksille (esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 paikkaa).

Rental information and prising in English can be found here.

 

HAKU TEATTERI AVOIMIEN OVIEN KEVÄÄN 2022 VIERAILUOHJELMISTOON 30.9. MENNESSÄ – TEEMANA TOISEUS

Teatteri Avoimet Ovet hakee vierailuesityksiä kevään 2022 ohjelmistoonsa!

Teatteri toteuttaa vuosina 2019–2022 kolmevuotisen linjauksen nimeltä TOISET. Sen tarkoituksena on pureutua näyttämötaiteen keinoin toiseuden teemaan yhteiskunnallisena ja sosiaalisena ilmiönä. Toiseus määrittää teatterin omaa ohjelmistoa, mutta myös vierailuesitykset valitaan niistä, jotka jollain tapaa ottavat teemaan kantaa.

Kevään 2022 vierailuohjelmistoon haetaan taiteellisesti kiinnostavia, helposti siirrettäviä ja jo toisaalla ensi-iltansa saaneita kiertue-esityksiä esitysehdotuksella 30.9.2021 mennessä. Määräpäivään mennessä tulleiden hakemusten perusteella valitaan esitykset syksyn ohjelmistoon. Vierailut toteutetaan vuokrasopimuspohjaisesti. Sopimushinta sisältää tilan, henkilökunnan, lipputulot ja markkinointiavun. Teknisen raiderin sisältävät ohjelmistoehdotukset lähetetään teatterinjohtaja Hanna Kirjavaiselle hanna.kirjavainen(a)avoimetovet.fi.

Lisätiedot: tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(a)avoimetovet.fi, 09 4342 5113

 


yksityistilaisuudet

Esitystoiminnan lisäksi vuokraamme tilojamme kokous- ja juhlakäyttöön. Meillä onnistuvat aikaiset palaverit aamiaistarjoiluineen, merkkipäivät kuohuviineineen ja koulutustilaisuudet videotykkeineen. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus yksityistilaisuuksien järjestämisestä ja autammekin mielellämme toteuttamaan juuri toiveidesi mukaisen tapahtuman.

Voit tulla tutustumaan tiloihimme lipunmyynnin aukioloaikoina ti–pe klo 11–14 tai sovi tapaaminen Hannan kanssa hanna.kirjavainen(at)avoimetovet.fi. Järjestetään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

 

Show & dinner -paketit ryhmille

Vietä unohtumaton ilta vaikka työporukalla Teatteria ja Pastista -paketin voimin! Show & dinner -paketti sisältää ruokailun Ravintola Pastiksessa teatterin välittömässä läheisyydessä (Iso Roba 2) sekä Avoimien Ovien oman tuotannon esityksen teatterilla ruokailun jälkeen. Syksyllä 2021 teatterin omia tuontantoja ovat Open Road Show ja Onnellisinta on olla onnellinen. Ryhmille (10–18 hlöä) on mahdollista varata ravintolan kabinetti. Ravintolan varaustilanteesta riippuen ruokailu on mahdollista järjestää myös esityksen jälkeen. Paketit alk. á 88 €, tiedustelut ja varaukset liput(at)avoimetovet.fi.

 

 

tiedustelut
hanna.kirjavainen(at)avoimetovet.fi
puh. 040 531 5138

Teatterin katsomokartta (pdf)
Teatterin tekninen pohjakartta (pdf)

teatterisali: nouseva katsomo, 135 paikkaa, lava, videotykki, ääni- ja valotekniikka
lämpiö: esiintymiskoroke, piano, irtotuolit, 50 istumapaikkaa / 138 seisomapaikkaa, videotykki, baari


hakuajat vuoden 2022 vierailuohjelmistoon:
kevät 2022 – hakemukset 30.9.2021 mennessä


Teatteri Avoimien Ovien Kannatusyhdistys ry ei ole ALV-rekisterissä.