Yhteistyökumppaniksi

Haluaako yrityksenne tai yhteisönne tukea teatteritaidetta? Haluatteko samalla kertoa arvoistanne ja toiminnastanne teatteriyleisöille?

Voitte tukea Teatteri Avoimia Ovia eri tavoin ja eri kohteisiin: tukemalla jotakin tiettyä tarpeellista hankintaa, projektia, tai teatteria yleisesti. Voitte ostaa lippuja ja tarjota niitä yleisöille, joilla ei tavallisesti olisi teatterikäyntiin mahdollisuuksia. Voitte antaa teatterille tuotteitanne tai palveluitanne. Olemme pieni ja ketterä teatteri: kaikenlainen on mahdollista!

Sponsorointi on vastikkeellista. Sovimme kanssanne molempia osapuolia hyödyttävän paketin, joka voi sisältää esimerkiksi näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme ja verkkosivuillamme.


Kiinnostuitteko? Onko teillä ehkä jokin muu ajatus sponsorointiin? Keskustellaan yhdessä sopivasta yhteistyöstä.


teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen

040 531 5138
hanna.kirjavainen@avoimetovet.fi

Mainos käsiohjelmaan

Valmiiksi muotoiltu ja hinnoiteltu tapa tukea Teatteri Avoimien Ovia on ostaa mainostilaa teatterin oman tuotannon käsiohjelmasta.  Ilmoituksella käsiohjelmassa olette osa teatterikokemusta!

Käsiohjelmat ovat vihkosidottuja, suljettuina 120 mm x 180 mm -kokoisia. Tarkka sivumäärä vaihtelee tuotannoittain. Käsiohjelmat ovat myynnissä esityksissä, ja enimmäisyleisömäärä on 135 katsojaa näytäntöä kohti.

 

Koot ja hinnat

koko sivu 500 € (sis. ALV 0 %)
puoli sivua 300 € (sis. ALV 0 %)
(myyjä ei ole arvonlisäverovelvollinen)

koko sivu 120 mm x 180 mm
puolikas sivu, vaaka 120 mm x 90 mm
puolikas, pysty 60 mm x180 mm


Yhteys

teatterisihteeri Tiina Tuomi
040 940 3809
tiina.tuomi@avoimetovet.fi

Esimerkkiaukeama, ei mittakaavassa