Teatteri Avoimien Ovien Ystävät ry


Teatteri Avoimien Ovien toimintaa tukemaan perustettiin 1998 Ystäväyhdistys. Se kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat eri tavoin edistää teatterin toimintaa. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa teatterin toiminnasta kiinnostunut; kannatusjäseniksi otetaan myös yhdistyksiä ja yhteisöjä. Ystäväyhdistyksessä on noin 200 jäsentä.


Ystäväyhdistyksellä on monipuolista toimintaa

Ystäväyhdistys varaa jäsenhintaisia lippuja jokaisen teatterin oman tuotannon ensi-iltaa seuraavan lauantain iltapäivänäytökseen. Näissä ystäväilloissa on pientä tarjoilua, ja produktion ohjaaja ja usein muutkin tekijät kertovat esityksen jälkeen näytelmän taustoista. Keskustelu käy usein hyvinkin vilkkaana.

Ystävät kokoontuvat kolmesti vuodessa postittamaan teatterin kausiesitteitä ja muuta tiedotusmateriaalia. Tuhansien kirjeiden postitus sujuu iloiselta joukolta nopeasti. Työn lomassa tutustutaan muihin ystäviin, kuullaan teatterin ajankohtaisista asioista ja saadaan nauttia talkootarjoiluista.

Ystävät ovat esittelemässä toimintaansa myös mm. teatterin Taiteiden yö -tapahtumassa.

Ystäväyhdistys antaa vuosittain jäsenmaksutulonsa Avoimien Ovien toiminnan kehittämiseen. Näin on voitu hankkia teatterille mm. piano, uusi tietokone lipunmyyntiin ja uusi äänipöytä.

Ystäväyhdistys on näköalapaikka teatterin maailmaan.

Liity Ystäväyhdistyksen jäseneksi.

 

lisätiedot
ystavat(at)avoimetovet.fi

jäsenmaksut
henkilöjäsen 25 €

opiskelija / työtön 10 €
kannatusjäsen 300 €

ajankohtaiset jäsenedut:

  • pääsy näytelmän harjoituksiin
  • jäsenhintainen lippu Ystäväiltaan
  • ilmainen kahvi/tee jäsenkorttia esittämällä
  • pääsy ystäväiltoihin ja Ystäväyhdistyksen kokouksiin
  • osallistuminen postitus- ja siivoustalkoisiin, joiden yhteydessä nautitaan teatterin talkootarjoiluista ja tutustutaan muihin ystäviin
  • teatterin lämpiötilan varaus veloituksetta omaan käyttöön vaikkapa sukujuhlien viettoa varten; tarjoilut tilaat tällöin teatterilta