Punkkua ja puhetta -klubi pe 12.3. ja to 22.4.2021


Punkkua ja puhetta -klubit pe 12.3. ja to 22.4. klo 18-21. Isäntänä Janne Saarikivi. Teatteri Avoimet Ovet. Vapaa pääsy.

Punkkua ja puhetta -klubi pe 12.3. ja to 22.4. klo 18–21

Teatteri Avoimissa Ovissa järjestetään jälleen Punkkua ja puhetta -klubi perjantaina 12.3. ja torstaina 22.4. klo 18–21.


Teatteri Avoimet Ovet luo iltoihin nojatuoliin uppoutumisen ja ajatteluun hurahtamisen keitaan. Punkkua ja puhetta -klubissa kielitieteilijä Janne Saarikivi haastaa aikamme kiinnostavimpia ajattelijoita hitaisiin, pitkiin ja syvissä lumissa talvehtivien aiheiden filosofisiin keskusteluihin. Millaista tietoa kaikenmaailman dynaamisen pöhinän ja urbaanin kohinan kulissien taakse hiljaisuuden läsnäoloon kätkeytyy?

Klubia isännöivä ja keskusteluun vierailijoitaan johdatteleva Janne Saarikivi on kielitieteilijä ja suomalais-ugrilaisten kielten professori Helsingin yliopistossa. Hän toimii aktiivisesti yhteiskunnallisena keskustelijana, julkaisee kolumneja ja kirjoituksia valtakunnan merkittävissä lehdissä ja toimii ajankohtaiskommentaattorina Yleisradion Jälkiviisaat-ohjelmassa. Saarikivi on myös ansioitunut tietokirjailija, jonka viimeisin julkaisu on esseeteos Suomen kieli ja mieli.

Keskustelun jälkeen on luvassa tunti tanssia vinyylien tahdissa! Baari on tilaisuuden ajan auki.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Keskustelua on mahdollista seurata etänä livestreamin kautta teatterin Facebook-sivulla.

 

Punkkua ja puhetta -klubi on Teatteri Avoimien Ovien aulatilaisuus ja noudattaa teatterin laatimia turvallisuusohjeita: https://www.avoimetovet.fi/…/ohjeistus-teatteri-avoimien…/

 

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(at)avoimetovet.fi, puh. 040 531 5138
Tuottaja Inka Kunnala, inka.kunnala(at)avoimetovet.fi, puh. (09) 4342 5113
Lipunmyynti puh. (09) 4342 510 (ti–pe 11–14)