Punkkua & puhetta -klubi


Punkkua ja puhetta -klubi. To 16.9. klo 18. Ke 17.11. klo 18. Ke 15.12. klo 18. Teatteri Avoimet Ovet. Vapaa pääsy

Punkkua & puhetta -klubi syyskaudella 2021

Teatteri Avoimissa Ovissa järjestetään syksyn aikana kaksi Punkkua & puhetta -klubia: torstaina 16.9. ja keskiviikkona 17.11. Alunperin keskiviikolle 15.12. suunniteltu klubi perutaan.


Punkkua & puhetta -klubissa kielitieteilijä Janne Saarikivi haastaa aikamme kiinnostavimpia ajattelijoita hitaisiin ja pitkiin filosofisiin keskusteluihin. Millaista tietoa kaiken maailman dynaamisen pöhinän ja urbaanin kohinan kulissien taakse hiljaisuuden läsnäoloon kätkeytyy? Syyskauden ensimmäisenä vieraana nähdään Pirkko Saisio!

Punkkua & puhetta -klubin keskustelujen ominaislaaduksi on muodostunut illan isännän Janne Saarikiven assosiatiivinen, sivistynyt ja ennalta vain löyhästi määritelty keskustelun kuljetus. Saarikivi on kielitieteilijä ja suomalais-ugrilaisten kielten professori. Hän toimii aktiivisesti yhteiskunnallisena keskustelijana, julkaisee kolumneja ja kirjoituksia valtakunnan merkittävissä lehdissä ja toimii ajankohtaiskommentaattorina Ylen Jälkiviisaat-ohjelmassa. Saarikivi on myös ansioitunut tietokirjailija, jonka viimeisin julkaisu on esseeteos Suomen kieli ja mieli.

Aiempina kausina vieraina ovat olleet esseisti Antti Nylén, kirjailija Sirpa Kähkönen, tiedotoimittaja Jani Kaaro sekä sarjakuvataiteilija Ville Ranta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtumassa noudatetaan ajantasaisia yleisötapahtumia koskevia rajoituksia. Lisää tietoa tulossa niin vieraista kuin tapahtumien toteutustavasta.

(Huomioithan, että ke 15.12. Punkkua & puhetta -klubi on peruttu.)

 

Lisätiedot:
Teatterinjohtaja Hanna Kirjavainen, hanna.kirjavainen(at)avoimetovet.fi, puh. 040 531 5138
Lipunmyynti puh. (09) 4342 510 (ti–pe 11–14)