Punkkua & puhetta -klubin vieraana 15.3. Tuomas Kyrö


Vuoden ensimmäisellä Punkkua & puhetta -klubilla illan isännän Janne Saarikiven vieraana sodan teemasta keskustelemassa on kirjailija Tuomas Kyrö.

Myös kolumnistina, käsikirjoittajana ja TV-panelistina tunnettu Kyrö on julkaissut yli kaksikymmentä romaania. Hänet on palkittu Kalevi Jäntin palkinnolla ja Nuori Aleksis -palkinnolla, ja hänen romaaninsa Liitto on ollut Finlandia-ehdokas.

Punkkua & puhetta -klubin keskustelujen ominaislaaduksi on muodostunut illan isännän Janne Saarikiven assosiatiivinen, sivistynyt ja ennalta vain löyhästi määritelty keskustelun kuljetus. Saarikiven upottavien nojatuolien uumenissa ovat vierailleet muun muassa filosofi ja kirjailija Antti Nylén  ja näyttelijä ja ohjaaja Pirkko Saisio.

Tilaisuus alkaa klo 18. Tapahtuma pidetään teatterin salissa. Teatterin baari on auki keskustelun ajan. Anniskelutilaisuus, K18. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tilaisuus striimataan.

Kuvassa keskellä Janne Saarikivi, vasemmalla Tuomas Kyrö. Kyrön kuva: Anneli Salo. Creative Commons Share Alike 3.0. Wikimedia Commons.